Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Βρετανία: Πρόγραμμα αναπλήρωσης για τους μαθητές ύψους 1 δισ. λιρών
[Euro2day]: Βρετανία: Πρόγραμμα αναπλήρωσης για τους μαθητές ύψους 1 δισ. λιρών

[Euro2day]: Βρετανία: Πρόγραμμα αναπλήρωσης για τους μαθητές ύψους 1 δισ. λιρών

Στη χρηματοδότηση θα περιλαμβάνεται το ποσό των 350 εκατομμυρίων για το εθνικό σχέδιο διδασκαλίας που θα αφορά την ενισχυμένη διδασκαλία προς τους μη προνομιούχους μαθητές που κινδυνεύουν περισσότερο να μείνουν πίσω στα μαθήματα, εξαιτίας της διακοπής της λειτουργίας των σχολείων.

Το πρόγραμμα για την αναπλήρωση των χαμένων μαθημάτων στα σχολεία της Αγγλίας, ύψους 1 δισεκ. λιρών, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Γκάβιν Ουίλιαμσον, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από την κυβέρνηση για τα θέματα σχετικά με την πανδημία κορονοϊού στη Βρετανία.

Στη χρηματοδότηση θα περιλαμβάνεται το ποσό των 350 εκατομμυρίων για το εθνικό σχέδιο διδασκαλίας που θα αφορά την ενισχυμένη διδασκαλία προς τους μη προνομιούχους μαθητές που κινδυνεύουν περισσότερο να μείνουν πίσω στα μαθήματα, εξαιτίας της διακοπής της λειτουργίας των σχολείων. «Δεν θα επιτρέψουμε μία ολόκληρη γενιά να χάσει από την εκπαίδευσή της ούτε θα αποδεχτούμε μικρότερες προσδοκίες για αυτήν», είπε ανακοινώνοντας το πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Σχετικά με τον κανόνα της απόστασης δύο μέτρων και κατά πόσο αυτός θα ισχύσει στα σχολεία, ο υπουργός είπε ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να παραμείνουν στα σχολεία για τους μαθητές και τους δασκάλους, ωστόσο, η κυβέρνηση επανεξετάζει το θέμα της απόστασης, καθώς μειώνεται ο ρυθμός εξάπλωσης του ιού και το επίπεδο συναγερμού στη χώρα. Περαιτέρω οδηγίες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες δύο εβδομάδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!