Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Βουτιά 28% για τις πωλήσεις της Peugeot το 2020
[Euro2day]: Βουτιά 28% για τις πωλήσεις της Peugeot το 2020

[Euro2day]: Βουτιά 28% για τις πωλήσεις της Peugeot το 2020

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη ανέκαμψαν το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους και επέστρεψαν στην ανάπτυξη το τέταρτο τρίμηνο.

Σημαντικά μειώθηκε ο όγκος των παγκόσμιων πωλήσεων του γαλλικού ομίλου PSA κατά την διάρκεια του 2020, λόγω της πανδημίας.

Ο γαλλικός όμιλος ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις έπεσαν κατά 28% και πως περιορίστηκαν σε 2,5 εκατομμύρια μονάδες, το 2020. Η PSA ανέφερε επίσης ότι οι πωλήσεις στην Ευρώπη ανέκαμψαν το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους και επέστρεψαν στην ανάπτυξη το τέταρτο τρίμηνο. «Αυτό το έτος κρίσης ήταν επίσης μια ευκαιρία για την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πωλήσεων», ανέφερε η εταιρεία.

Η αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε, ότι στόχος της είναι να φτάσει τις 100.000 ψηφιακές πωλήσεις στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2021. «Κατά τη διάρκεια του 2020, μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από την κρίση COVID, οι ομάδες μας σε όλο τον κόσμο έδειξαν μαχητικό πνεύμα και συνέχισαν να προσφέρουν καθαρά, ασφαλή και προσιτά μοντέλα στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την ελεύθερη κυκλοφορία τους. Η συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς στόχους CO2 βασίζεται στην ηθική μας δέσμευση. Πριν ξεκινήσουμε το νέο ταξίδι με την εταιρεια Stellantis, θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις ομάδες για αυτά τα επιτεύγματα» είπε ο Κάρλος Ταβάρες, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου PSA.

Η ηλεκτρική «επίθεση» του ομίλου συνεχίστηκε όλο το χρόνο, με όλες τις μάρκες να προσφέρουν υβριδικά plug-in ή αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Σήμερα, η PSA προσφέρει στους πελάτες μια επιλογή από 171 ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Μέχρι το τέλος του 2021, η ηλεκτροκίνητη γκάμα της PSA θα αποτελείται από 23 μοντέλα, με έξι νέα ηλεκτρικά οχήματα που έρχονται κατά τη διάρκεια του έτους, για την κάλυψη των αναγκών όλων των πελατών για την προσωπική τους και επαγγελματική χρήση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!