Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τι βλέπει για τις ελληνικές μετοχές η Citigroup
[Euro2day]: Τι βλέπει για τις ελληνικές μετοχές η Citigroup

[Euro2day]: Τι βλέπει για τις ελληνικές μετοχές η Citigroup

Ελκυστική η αποτίμηση της Ελλάδας τονίζει ο αμερικανικός οίκος. Το μεγάλο όπλο των εγχώριων μετοχών και οι εκτιμήσεις για τα κέρδη του 2020 και του 2021. Τι προβλέπει για τις διεθνείς αγορές, η πρόταση για τα trades.

Οι στρατηγικοί αναλυτές ομολόγων της Citi αναμένουν ότι οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων στις ΗΠΑ θα φτάσουν το 1,25%, καθώς κατευθυνόμαστε στο 2021 και αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω εναλλαγή από τις μετοχές που ανήκουν στους τομείς ανάπτυξης προς τις μετοχές αξίας. Οι μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να ξεπεράσουν σε αποδόσεις τις ΗΠΑ, ενώ από τις αναδυόμενες αγορές, Ρωσία και Βραζιλία λογικά θα πρωτοστατήσουν, εκτιμάει η Citigroup.

Παρά τα lockdowns, το συνεχιζόμενο QE και τη μειωμένη πιθανότητα μεγάλης δημοσιονομικής επέκτασης στις ΗΠΑ, οι ειδήσεις για το εμβόλιο οδήγησαν τις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων έως και 0,9%. Οι στρατηγικοί της Citi αναμένουν από τις αγορές να αντιμετωπίσουν κακές βασικές συνθήκες ως προς την ανάκαμψη το 2021 και προβλέπουν περαιτέρω αύξηση στο 1,25%.

Οι ελπίδες για επιστροφή στην ομαλότητα οδήγησαν επίσης σε εναλλαγή στις αγορές μετοχών. Είδαμε τη δεύτερη μεγαλύτερη ημερήσια μετάβαση από την ανάπτυξη στην αξία, επισημαίνει η Citigroup. Οι τεχνολογικές μετοχές έχουν υποχωρήσει καθώς οι μη αγαπημένοι τομείς της ενέργειας και των χρηματοπιστωτικών τομέων έχουν ανακάμψει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!