Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Βιέννη καταργεί από την Κυριακή τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς με Ισπανία
[Euro2day]: Η Βιέννη καταργεί από την Κυριακή τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς με Ισπανία

[Euro2day]: Η Βιέννη καταργεί από την Κυριακή τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς με Ισπανία

Μέχρι τώρα, όποιος επέστρεφε από την Ισπανία ήταν υποχρεωτικό να φέρει ένα πιστοποιητικό υγείας μετά από αρνητικό τεστ κορωνοϊού ή να τίθεται σε υποχρεωτική 14ήμερη καραντίνα κατ’ οίκον.

Έπειτα από την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, από προχθές Τρίτη 16 Ιουνίου, για τους τρεις πλέον αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Αυστριακών – Ελλάδα, Ιταλία και Κροατία – αλλά και για άλλες 28 χώρες, η Αυστρία καταργεί, αντίστοιχα, από την ερχόμενη Κυριακή, 21 Ιουνίου, τους περιορισμούς απέναντι σε επίσης μία προσφιλή χώρα διακοπών του πληθυσμού της, την Ισπανία.

Δεν θα υπάρχουν πλέον κάποιοι περιορισμοί για ταξίδια στην Ισπανία ή για την επιστροφή από εκεί στην Αυστρία, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι στη Βιέννη, κατά την συνάντησή του με τον Γερμανό ομόλογό του Χάικο Μας, ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ.

Η Ισπανία έχει πληγεί σε «υψηλό βαθμό» από την πανδημία του κορωνοϊου και ως εκ τούτου είναι επιπλέον «ένα θετικό μήνυμα» το ότι τώρα μπορεί να διασφαλιστεί πάλι η ελευθερία ταξιδιών, τόνισε ο ίδιος, σημειώνοντας πως οι περιορισμοί εξακολουθούν να ισχύουν για τη Σουηδία, την Πορτογαλία και τη Βρετανία, για τις οποίες η κατάσταση «αξιολογείται συνεχώς».

Μέχρι τώρα, όποιος επέστρεφε από την Ισπανία – και νωρίτερα και από τις άλλες χώρες – ήταν υποχρεωτικό να φέρει ένα πιστοποιητικό υγείας μετά από αρνητικό τεστ κορωνοϊού ή να τίθεται σε υποχρεωτική 14ήμερη καραντίνα κατ΄ οίκον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!