Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: UBS: Ανατροπές στις επενδύσεις επέφερε η πανδημία
[Euro2day]: UBS: Ανατροπές στις επενδύσεις επέφερε η πανδημία

[Euro2day]: UBS: Ανατροπές στις επενδύσεις επέφερε η πανδημία

Η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν 8 στους 10 επενδυτές να θέλουν να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους στη ζωή τους. Τα ευρήματα της έκθεσης UBS Investor Watch.

Με βάση τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 που πραγματοποιούνται με επιταχυνόμενο ρυθμό και το άνοιγμα της οικονομίας, το 90% των εύπορων επενδυτών συμφωνεί ότι η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα να θέλουν να εναρμονίσουν τις επενδύσεις τους με τις αξίες τους, σύμφωνα με τη νέα έρευνα Investor Watch της UBS, της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως.

Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 3.800 επενδυτές από 15 αγορές παγκοσμίως, κατέγραψε την ολοένα μεγαλύτερη επιθυμία των επενδυτών να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλαιά τους με στόχο την προώθηση της αλλαγής, ενώ αποζητούν έναν υψηλότερο σκοπό στη ζωή τους:

• Το 79% θεωρεί ότι η πανδημία το ώθησε να αξιολογήσει εκ νέου τι είναι σημαντικότερο
• Περίπου οι μισοί σκοπεύουν να αυξήσουν τις φιλανθρωπικές προσφορές τους
• Σχεδόν το 60% ενδιαφέρεται περισσότερο για τις βιώσιμες επενδύσεις απ’ ό,τι πριν από την πανδημία.

«Η πανδημία παρότρυνε πολλούς επενδυτές να αξιολογήσουν εκ νέου τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνους και εκφράζουν πλέον την ανανεωμένη επιθυμία να συνεισφέρουν περισσότερο προς όφελος του κοινωνικού συνόλου», ανέφερε ο Tom Naratil, Συμπρόεδρος της UBS Global Wealth Management και Πρόεδρος της UBS Americas.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!