Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: «Τσεκούρι» σε 4.500 θέσεις εργασίας από τη Swissport
[Euro2day]: «Τσεκούρι» σε 4.500 θέσεις εργασίας από τη Swissport

[Euro2day]: «Τσεκούρι» σε 4.500 θέσεις εργασίας από τη Swissport

H εταιρεία θα προχωρήσει σε απολύσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία για να επιβιώσει, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της. Τα έσοδά της αναμένεται να είναι κατά σχεδόν 50% χαμηλότερα σε σχέση με τον περασμένο χρόνο εξαιτίας της κρίσης.

Η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών Swissport πρόκειται να μειώσει κατά 53% το ανθρώπινο δυναμικό της–4.556 θέσεις εργασίας– στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία καθώς οι αεροπορικές εταιρείες αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορονοϊού.

Οπως δήλωσε ο επικεφαλής της, ο ΤζέισονΧολτ, η εταιρεία πρέπει να προχωρήσει σε απολύσεις για να επιβιώσει.

Η Swissport δραστηριοποιείται σε αεροδρόμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, περιλαμβανομένων του Χίθροου και του Γκάτγουικ, που συγκαταλέγονται σε εκείνα που έχουν πληγεί σημαντικά από την παγκόσμια υγειονομική κρίση.

Τα αεροπορικά ταξίδια σε όλον τον κόσμο διακόπηκαν όταν οι κυβερνήσεις επέβαλαν ταξιδιωτικούςπεριορισμούς στη διάρκεια της καραντίνας.

Παρότι κάποιες αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν να ξεκινήσουν δρομολόγια σε κάποιες χώρες, καθώς αίρονται οι περιορισμοί, η Swissport έχει ανακοινώσει ότι τα έσοδά της αναμένεται να είναι κατά σχεδόν 50% χαμηλότερα σε σχέση με τον περασμένο χρόνο εξαιτίας της κρίσης.

Σε μήνυμά του προς το προσωπικό ο Χολτ ανέφερε: “Θα πρέπει να το κάνουμε για να διασφαλίσουμε την συνέχιση της χρηματοδότησης από πιστωτές και επενδυτές ώστε να προστατεύσουμε όσο περισσότερες θέσεις εργασίας μπροούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία. Είναι αλήθεια ότι έχουμε βιώσει δύσκολες περιόδους και στο παρελθόν–η ηφαιστειακή σκόνη, η 11η Σεπτεμβρίου, η χρηματοπιστωτική κρίση– και τις έχουμε ξεπεράσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!