Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τσακίρης: Η Κρήτη κάνει πολύ καλή δουλειά στο ΕΣΠΑ
[Euro2day]: Τσακίρης: Η Κρήτη κάνει πολύ καλή δουλειά στο ΕΣΠΑ

[Euro2day]: Τσακίρης: Η Κρήτη κάνει πολύ καλή δουλειά στο ΕΣΠΑ

Νομίζω ότι γίνεται μια παρά πολύ καλή δουλειά, η οποία περνά στην κοινωνία και την οικονομία, τόνισε ο υφυπουργός Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του κλιμακίου του υπουργείου Ανάπτυξης στην Κρήτη.

Την ικανοποίηση του για την πορεία ωρίμανσης, καθώς και υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ στην Κρήτη, εξέφρασε ο υφυπουργός Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, με δηλώσεις του από τα Χανιά.

«Ειδικά για την Κρήτη και την απορρόφηση, θέλω να πω ότι ειδικά ως το υπουργείο που διαχειρίζεται όλο το ΕΣΠΑ και τα περιφερειακά προγράμματα, είμαστε παρά πολύ ευχαριστημένοι από την απορρόφηση έως τώρα», δήλωσε κατά την επίσκεψη του στο ανεγειρόμενο αρχαιολογικό μουσείο των Χανίων.

Στις δηλώσεις του ο υφυπουργός επεσήμανε πως «όχι μόνο είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά επειδή βλέπουμε και τις συμβάσεις έργων και τις εντάξεις έργων, είμαστε πολύ σίγουροι ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα απορροφήσει όλο το ποσό. Μην ξεχνάτε ότι στην επόμενη προγραμματική περίοδο, το περιφερειακό πρόγραμμα Κρήτης είναι περίπου 35% περισσότερο απ’ ότι το τωρινό. Νομίζω ότι γίνεται μια παρά πολύ καλή δουλειά, η οποία περνά στην κοινωνία και την οικονομία», τόνισε ο υπουργός, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του κλιμακίου του υπουργείου Ανάπτυξης στην Κρήτη, όπου επιθεώρησε εκτελούμενα έργα από το ΕΣΠΑ.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος γενικός γραμματέας για το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Δημήτρης Σκάλκος, υπογράμμισε πως «το περιφερειακό πρόγραμμα της Κρήτης κάνει μια πολύ καλή δουλειά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!