Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τσακαλώτος: Αν ο Σταϊκούρας βασανίσει πολύ τα δεδομένα, θα… ομολογήσουν αυτό που θέλει
[Euro2day]: Τσακαλώτος: Αν ο Σταϊκούρας βασανίσει πολύ τα δεδομένα, θα… ομολογήσουν αυτό που θέλει

[Euro2day]: Τσακαλώτος: Αν ο Σταϊκούρας βασανίσει πολύ τα δεδομένα, θα… ομολογήσουν αυτό που θέλει

«Αν με την ΝΔ δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στο ότι το 2.8 είναι μεγαλύτερο του 1 ο διάλογος γίνεται κάπως δύσκολος», σχολιάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συνέχεια στον «διάλογο» που άνοιξε με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα δίνει ο τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ.

Σημειώνεται ότι ο Ε. Τσακαλώτος σχολίασε την ανάπτυξη του δ’ τριμήνου του 2019, σχολιάζοντας ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να πετύχει ισχυρή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, για να λάβει απάντηση από τον υπουργό Οικονομικών μέσω Facebook, στην οποία τον χαρακτηρίζει αλαζόνα και αμετροεπή.

Ο κ. Τσακαλώτος επανέρχεται, σημειώνοντας πως «ο κύριος Σταϊκούρας στην απάντηση του με χαρακτηρίζει απρόσεκτο αλαζόνα και αμετροεπή. Κάνει δε όποια σύγκριση βρίσκει βολική για τον ίδιο και καταλήγει στο εκπληκτικό εύρημα ότι μετά από εννιά τρίμηνα ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ το ΑΕΠ είναι σε απόλυτο αριθμό υψηλότερο από ότι ήταν το 2011.

Θέλω να πω στον προσεκτικό και μετρημένο υπουργό Οικονομικών ότι αν βασανίσει πολύ τα δεδομένα στο τέλος θα ομολογήσουν αυτό που θέλει.

Γιατί αν με την ΝΔ δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στο ότι το 2.8 είναι μεγαλύτερο του 1 ο διάλογος γίνεται κάπως δύσκολος.

Μια ερώτηση μόνο: Όλα πάνε καλά και βάση σχεδίου ή κάτι πήγε λάθος;

Γιατί αν αυτό είναι το σχέδιο, βόηθα Παναγία».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!