Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: «Τρύπα» 788 εκατ. στα 3-top σπορ της Βρετανίας
[Euro2day]: «Τρύπα» 788 εκατ. στα 3-top σπορ της Βρετανίας

[Euro2day]: «Τρύπα» 788 εκατ. στα 3-top σπορ της Βρετανίας

Σχετικά με το ποδόσφαιρο, η Premier League ελπίζει να ξαναρχίσει στις 8 Ιουνίου. Δεν έχει δοθεί ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ολοκλήρωση έως τις 31 Ιουλίου. Restart κεκλεισμένων των θυρών.

Η πανδημία του κορωνοϊού θα μπορούσε να κοστίσει στα τρία μεγάλα αθλήματα στη Βρετανία, κρίκετ, ποδόσφαιρο και ράγκμπι, σχεδόν 700 εκατομμύρια λίρες, για την ακρίβεια 687 εκατομμύρια λίρες ή διαφορετικά 788.82 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό αναφέρει το BBC, προχωρώντας σε σχετική ανάλυση με την γνώμη ειδικών. Η Βρετανία, με περισσότερους από 29.400 θανάτους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, αναμένει την επόμενη ημέρα στον αθλητισμό . Σχετικά με το ποδόσφαιρο, η Premier League ελπίζει να ξαναρχίσει στις 8 Ιουνίου. Δεν έχει δοθεί ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ολοκλήρωση έως τις 31 Ιουλίου.

Όπως είπε ο πρόεδρος της English Football League Ρικ Πάρι, οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν «τρύπα 200 εκατομμυρίων λιρών» (229,64 εκατ. ευρώ) μέχρι τον Σεπτέμβριο. Τόνισε ότι θα χρειαστούν 56 ημέρες για να ολοκληρωθεί η σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των play-off, και γι’ αυτό η επανεκκίνηση πρέπει να γίνει έως τις 6 Ιουνίου το αργότερο. Αυτό φαίνεται πολύ απίθανο, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανακοινώσει τα επόμενα βήματά της μέχρι την Κυριακή.

Ολοένα και πιο πιθανό είναι τα πρωταθλήματα League One και Two να τελειώσουν χωρίς περαιτέρω αγώνες, ενώ εκτίμησε ότι θα υπάρχουν 1.400 παίκτες εκτός συμβολαίου φέτος το καλοκαίρι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!