Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Tiffany για αγωγή από LVMH: Προσπαθεί να γλιτώσει τα $16 δισ.
[Euro2day]: Tiffany για αγωγή από LVMH: Προσπαθεί να γλιτώσει τα $16 δισ.

[Euro2day]: Tiffany για αγωγή από LVMH: Προσπαθεί να γλιτώσει τα $16 δισ.

Η αμερικανική εταιρεία κοσμημάτων σημειώνει ότι η LVMH δεν έχει ακόμη δώσει σε αυτήν ή στο δικαστήριο αντίγραφο της επιστολής της γαλλικής κυβέρνησης που απαγορεύει την εξαγορά, πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Ως προσπάθεια να αποφύγει την πληρωμή του πλήρους τιμήματος χαρακτήρισε η Tiffany την Τρίτη την αγωγή της LVMH εναντίον της.

Yπενθυμίζεται η LVMH υπέβαλε αγωγή, σε μια προσπάθεια να αποχωρήσει από την εξαγορά των 16,2 δισ. δολαρίων που θα ήταν η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στον τομέα της πολυτελούς μόδας.

Οπως μεταδίδει το CNBC, η αγωγή, που κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Delaware, αναφέρει ότι η LVMH «εξακολουθεί να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στη θέση της ότι δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κλείσει η εξαγορά της Tiffany». Προσθέτει ότι τα «ψευδή επιχειρήματα που προέβαλε η Tiffany είναι εντελώς αβάσιμα».

Η ανακοίνωση είναι η πιο πρόσφατη σε μια ιστορία, στην οποία η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Louis Vuitton αποχώρησε από το ντιλ για την εξαγορά στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε μια δήλωσή της τότε, η γαλλική LVMH δήλωσε ότι δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την εξαγορά της Tiffany «ως έχει».

Η εταιρεία ανέφερε την απειλή των αμερικανικών δασμών σε γαλλικά προϊόντα και το αίτημα της Tiffany να παρατείνει την προθεσμία για το ντιλ μέχρι το τέλος του έτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!