Σάββατο, 15 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Θεοχάρης: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός των εργαζόμενων στον τουρισμό
[Euro2day]: Θεοχάρης: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός των εργαζόμενων στον τουρισμό

[Euro2day]: Θεοχάρης: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός των εργαζόμενων στον τουρισμό

«Θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός, με υγειονομική ισορροπία και ασφάλεια», σημείωσε ο αρμόδιος υπουργός. Τι είπε για τα Covid free νησιά, τι απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης.

«Ο εμβολιασμός κατά προτεραιότητα των εργαζόμενων του τουρισμού είναι αποφασισμένος και θα γίνει πράξη. Θα γίνει πράξη όμως όταν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των πιο ευάλωτων», σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Όπως τόνισε στη Βουλή, «ο προγραμματισμός της ομάδας που σχεδιάζει τα εμβόλια μας έχει λάβει υπόψη», ενώ προσέθεσε πως μέχρι να γίνει αυτό, θα υπάρχουν συχνότατα τεστ στους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο κλάδο.

Κατά τη διάρκεια επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής, ο υπουργός υπογράμμισε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ώστε να είναι ασφαλής η χώρα και τόνισε «θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός, με υγειονομική ισορροπία και ασφάλεια».

Παράλληλα σημείωσε πως δεν έχει νόημα η συζήτηση περί Covid free και μη Covid free νησιά. «Καλώ και τους δημάρχους να μην πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Γιατί αυτή η παγίδα, αν αυξηθούν κάποτε τα κρούσματα, καταρρέει. Δεν είναι μακροπρόθεσμη επικοινωνιακή στρατηγική», είπε και προσέθεσε πως το μήνυμα είναι πως όλη η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός.

Τέλος, όσον αφορά στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής σε σχέση και με τον κοινωνικό τουρισμό, τόνισε πως πρέπει να υπάρχει ρεαλισμός, λέγοντας μάλιστα πως δεν μπορεί να τραβά ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών τα εκατομμύρια από την.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!