Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τέλος στην αναμετάδοση των καναλιών Novasports από την Vodafone TV
[Euro2day]: Τέλος στην αναμετάδοση των καναλιών Novasports από την Vodafone TV

[Euro2day]: Τέλος στην αναμετάδοση των καναλιών Novasports από την Vodafone TV

Διακόπτεται η συνεργασία των δυο εταιρειών στην αναμετάδοση αθλητικού περιεχομένου. Ξεκινούν οι ανακατατάξεις στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης μετά την εξαγορά της Wind από την United Group.

Με την διακοπή της συνεργασίας NOVA – Vodafone TV συνεχίζεται το ντόμινο των αλλαγών στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Ο ανταγωνισμός «κορυφώνεται» μεταξύ των ελληνικών παρόχων ενώ νέοι διεθνείς «παίκτες» φαίνεται να μπαίνουν στην αγορά δημιουργώντας νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Vodafone TV στον ιστόστοπο της η συμφωνία με την NOVA έληξε και οι συνδρομητές της έχουν το δικαίωμα της καταγγελίας της σύμβασηςαζημίως αναλόγως το πρόγραμμα που έχουν με την Vodafone.

«Από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου» αναφέρει η Vodafone.

Μάλιστα επισημαίνει ότι οι «συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021».

Δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα η διοίκηση της United group είχε διαπιστώσει ότι η συμφωνία με Vodafone αλλά και Wind είχε γίνει «πολύ φθηνά», ουσιαστικά προαναγγέλλοντας αύξηση στον κόστος ενσωμάτωσης του περιεχόμενου της από άλλες πλατφόρμες

Η εξαγορά παράλληλα εκτιμάται ότι θα επηρεάσει και την πορεία των συζητήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της Nova και της Vodafone Ελλάδος για την είσοδο της πρώτης στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος (MVNO).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!