Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τα συμπεράσματα του συνεδρίου «Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική»
[Euro2day]: Τα συμπεράσματα του συνεδρίου «Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική»

[Euro2day]: Τα συμπεράσματα του συνεδρίου «Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική»

Διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης.

Το δύσκολο «σήμερα», αλλά και οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο «αύριο» της ελληνικής οικονομίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο του 7ου Στρατηγικού Συνεδρίου με τίτλο «Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική – 2020», το οποίο διοργάνωσαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης με τη συνεργασία της Boussias Communications, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στο κτίριο του Ε.Ε.Α., παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πανεπιστημιακής, επιμελητηριακής και επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά και προέδρων οργανισμών.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, και ο πρώην Υπουργός κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης.

Το Συνέδριο ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης όλων των επιχειρήσεων της χώρας ώστε να προστατευθεί και η απασχόληση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!