Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στις 16 και 17 Ιουλίου διαδικτυακά τα «Μονοπάτια Σταδιοδρομίας»
[Euro2day]: Στις 16 και 17 Ιουλίου διαδικτυακά τα «Μονοπάτια Σταδιοδρομίας»

[Euro2day]: Στις 16 και 17 Ιουλίου διαδικτυακά τα «Μονοπάτια Σταδιοδρομίας»

Η διημερίδα «Μονοπάτια Σταδιοδρομίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό και παρουσία περισσότερων από 130 διακεκριμένων ομιλητών.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης ψηφιακής διοργάνωσης, τα “Μονοπάτια Σταδιοδρομίας” επιστρέφουν για δεύτερη φορά ως μια ακόμα πρωτοβουλία ενημέρωσης και ενδυνάμωσης του νεανικού κοινού, με την ‘υπογραφή’ του διακεκριμένου θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας».

Η διημερίδα «Μονοπάτια Σταδιοδρομίας» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό και παρουσία περισσότερων από 130 διακεκριμένων ομιλητών. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.monopatia-stadiodromias.org .

Η διήμερη ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται με την επιμέλεια της οργανωτικής ομάδας του θεσμού και υπό την καθοδήγηση του κου Ιορδάνη Λαδόπουλου, π. Καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, ιδρυτή του Πανοράματος.

Φέτος τα «Μονοπάτια Σταδιοδρομίας» επεκτείνουν την δράση τους, στοχεύοντας τόσο να ενημερώσουν και καθοδηγήσουν φοιτητές και απόφοιτους ως προς την αναζήτηση των επόμενων βημάτων για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, όσο και να υποστηρίξουν τους μαθητές Λυκείου που καλούνται να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους, με συμβουλές για τις δυνατότητες κατευθύνσεων που τους προσφέρονται από μια πληθώρα σημαντικών Ακαδημαικών κλάδων.

Στόχος είναι η ενημέρωση των νέων για τις επιλογές καριέρας, ανάλογα με την σχολή τους ή την σχολή που θα επιλέξουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!