Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στις 14-15 Δεκεμβρίου το διαδικτυακό συνέδριο για τα ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
[Euro2day]: Στις 14-15 Δεκεμβρίου το διαδικτυακό συνέδριο για τα ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης

[Euro2day]: Στις 14-15 Δεκεμβρίου το διαδικτυακό συνέδριο για τα ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης

Το συνέδριο θα αναδείξει τις εξελίξεις στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της διαχείρισης των αποθεματικών των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ).

Το InstituteofFinanceandFinancialRegulation (IFFR) διοργανώνει το διήμερο διαδικτυακό συνέδριο Διαχείριση Αποθεματικών Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης: Τάσεις και Προκλήσεις . Το συνέδριο θα αναδείξει τις εξελίξεις στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της διαχείρισης των αποθεματικών των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ). Διακεκριμένοι ομιλητές, πανεπιστημιακοί και επαγγελματίες, θα παρουσιάσουν αποτελέσματα από τη διεθνή εμπειρία, τις διεθνείς τάσεις και πρακτικές στους τομείς των επενδυτικών στρατηγικών, της απόδοσης, της διαχείρισης κινδύνων, της επίδρασης παραγόντων ESG, του σχεδιασμού και των κανόνων εποπτείας των ΤΕΑ.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με εισαγωγικά σχόλια του Διευθυντή του IFFR και διοργανωτή του συνεδρίου, καθ. Γιώργου Σκιαδόπουλου (Πανεπιστήμιο Πειραιώς και QMUL) και του DidierMillerot (Ευρωπαϊκή Επιτροπή). Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών περιλαμβάνονται οι: καθ. SebastienBetermier (McGill University), καθ. David Blake , (Pensions Institute, City University of London), Claudia Kruse (APG Asset Management), Eduard van Gelderen (PSP Investments), καθ. Dimitri Vayanos (London School of Economics), Martijn Vos (Ortec Finance), και Justin Wray (European Insurance & Occupational Pensions Authority). Ο καθ. Γιώργος Σκιαδόπουλος, η Βιολέτα Σπυροπούλου (Alpha Asset Management M.F.M.C.) και ο καθ. Νικόλαος Τεσσαρομάτης (EDHEC Business School) θα προλογίσουν τους παραπάνω ομιλητές και θα συντονίσουν τη συζήτηση του κοινού μαζί τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!