Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στα video games επεκτείνεται το Netflix, φρέναρε η αύξηση συνδρομητών
[Euro2day]: Στα video games επεκτείνεται το Netflix, φρέναρε η αύξηση συνδρομητών

[Euro2day]: Στα video games επεκτείνεται το Netflix, φρέναρε η αύξηση συνδρομητών

Η δημοφιλής πλατφόρμα video streaming πρόσθεσε 1,54 εκατ. πληρωμένες συνδρομές παγκοσμίως έναντι πρόβλεψης για 1,19 εκατ. ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα συγκέντρωσε 10,1 εκατ. συνδρομητές, με στήριξη και από τα εκτεταμένα lockdown.

Ανέκαμψαν οι μετοχές του Netflix στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street από την αρχική βουτιά μετά τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου, σύμφωνα με τα οποία τα κέρδη δεν ήταν σε ευθυγράμμιση με τις προβλέψεις.

Τα έσοδα ωστόσο ξεπέρασανελαφρώς τις προσδοκίες, ενώ επιβεβαίωσε τις φήμες που το θέλουν να επεκτείνεται στο gaming χωρίς επιπλέον χρέωση για τους πελάτες του. Οπως μεταδίδει το CNBC, τα κέρδη ανά μετοχή ήταν 2,97 δολάρια έναντι πρόβλεψης για $3,16, σύμφωνα με τη Refinitiv. Τα έσοδα έφτασαν τα 7,34 δισ. δολάρια έναντι εκτίμησης για $7,32 δισ.

Το Netflix πρόσθεσε 1,54 εκατ. πληρωμένες συνδρομές παγκοσμίως έναντι πρόβλεψης για 1,19 εκατ. Συνολικά, είχε 209 εκατ. συνδρομητές στα τέλη Ιουνίου. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά ωστόσο έχασε 430.000, καταγράφοντας μόλις την τρίτη τριμηνιαία πτώση σε 10 χρόνια, ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα συγκέντρωσε 10,1 εκατ. συνδρομητές, με στήριξη και από τα εκτεταμένα lockdown.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!