Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στα πάνω τους οι υπηρεσίες στις ΗΠΑ τον Μάρτιο
[Euro2day]: Στα πάνω τους οι υπηρεσίες στις ΗΠΑ τον Μάρτιο

[Euro2day]: Στα πάνω τους οι υπηρεσίες στις ΗΠΑ τον Μάρτιο

Ο δείκτης υπεύθυνων προμηθειών (ΡΜΙ) IHS Markit ανήλθε στις 60,4 μονάδες, τον Μάρτιο. Η αύξηση της παραγωγής ήταν η πιο μεγάλη από τον Ιούλιο του 2014, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης ζήτησης και της χαλάρωσης των μέτρων Covid-19.

Στις 60,4 μονάδες ανήλθε ο δείκτης υπεύθυνων προμηθειών των εταιρειών παροχής υπηρεσιών στις ΗΠΑ τον Μάρτιο, από 59,8 τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η ιδιωτική εταιρεία IHS Markit, είναι επίσης υψηλότερααπό την αρχικήεκτίμηση για 60,0 μονάδες.

Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι η αύξηση της παραγωγής ήταν η πιο μεγάλη από τον Ιούλιο του 2014, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης ζήτησης και της χαλάρωσης των μέτρων που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό διάδοσης της Covid-19.

«Τα υψηλά επίπεδα νέων επιχειρήσεων, η αυξανόμενη επιχειρηματική εμπιστοσύνη και η αυξημένη διάθεση για πρόσληψη νέου προσωπικού υποδηλώνουν ότι η οικονομία θα έχει επίσης ένα ισχυρό δεύτερο τρίμηνο, ειδικά εάν η ανάπτυξη του εμβολίου συνεχίσει να επιταχύνεται», σχολίασε ο επικεφαλής οικονομολόγος της IHS Markit Chris Williamson.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!