Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σοβαρές ζημιές στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου από τον ανεμοστρόβιλο
[Euro2day]: Σοβαρές ζημιές στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου από τον ανεμοστρόβιλο

[Euro2day]: Σοβαρές ζημιές στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου από τον ανεμοστρόβιλο

Οι υπηρεσίες του Κεντρικού Γραφείου Κτηματογράφησης συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, ενώ δεν επηρεάζονται οι αθλητικές δραστηριότητες και οι τηλεοπτικές παραγωγές που φιλοξενούνται σε χώρους του ακινήτου

Η Εταιρεία Ακίνητων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει ότι μέρος των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τις πρώτες πρωινές ώρες λόγω του ισχυρού ανεμοστρόβιλου που έπληξε με σφοδρή ένταση τη συγκεκριμένη περιοχή.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Γαλατσίου μαζί με το τεχνικό κλιμάκιο της ΕΤΑΔ, τους εξωτερικούς της συνεργάτες, αλλά και τη Διοίκηση της Εταιρείας έσπευσαν στο σημείο, ώστε να διαπιστώσουν και να αποτιμήσουν τη σοβαρότητα και την έκταση των ζημιών, οι οποίες κατά κύριο λόγο εντοπίζονται σε τμήμα της οροφής των εγκαταστάσεων χωρίς να θέτουν κάποιο ζήτημα ασφάλειας ή άλλο κίνδυνο για την εγκατάσταση, για το προσωπικό των υπηρεσιών που φιλοξενούνται εντός αυτής ή των επισκεπτών της.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υπηρεσίες του Κεντρικού Γραφείου Κτηματογράφησης συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, ενώ δεν επηρεάζονται οι αθλητικές δραστηριότητες και οι τηλεοπτικές παραγωγές που φιλοξενούνται σε χώρους του ακινήτου. Για το λόγο αυτό, προς το παρόν επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε όσους ανήκουν στο προσωπικό της εγκατάστασης ή είναι επισκέπτες και συνεργάτες των εντός αυτής φιλοξενούμενων υπηρεσιών.

Ειδικότερα για τους ιδιώτες επισκέπτες του Κτηματολογίου, η ΕΤΑΔ ενημερώνει ότι η είσοδός τους στο χώρο θα επιτρέπεται στο εξής μόνο με την επίδειξη των σχετικών με το Κτηματολόγιο εγγράφων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!