Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σολτς: Θα δώσουμε βοήθεια στην Ευρώπη, είμαστε αλληλέγγυοι
[Euro2day]: Σολτς: Θα δώσουμε βοήθεια στην Ευρώπη, είμαστε αλληλέγγυοι

[Euro2day]: Σολτς: Θα δώσουμε βοήθεια στην Ευρώπη, είμαστε αλληλέγγυοι

«Η ευημερία μας στη Γερμανία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι οι εταιρείες μας πωλούν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό ή μπορούν να αγοράσουν προϊόντα από εκεί, θυμίζει ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ.

Λίγο πριν από την έναρξη της γερμανικής Προεδρίας του Eυρωπαϊκού Συμβουλίου (που ξεκινά την 1η Ιουλίου), ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς υπογράμμισε τη βούληση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να υποστηρίξει την ανάκαμψη της ευρωπαϊκών χωρών που πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού με οικονομική βοήθεια.

«Η ευημερία μας στη Γερμανία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι οι εταιρείες μας πωλούν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό ή μπορούν να αγοράσουν προϊόντα από εκεί. Η Ιταλία, η Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι εξαιρετικά σημαντικοί εμπορικοί εταίροι για τη Γερμανία. Γι ‘αυτό είναι και προς το είναι δικό μας συμφέρον αν όλοι συμβάλλουμε, ώστε αυτές οι χώρες, οι οποίες επλήγησαν ιδιαίτερα από την πανδημία του κορονοϊού, τα καταφέρουν να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους», δήλωσε ο Σολτς σε συνέντευξη του στο «Δίκτυο Συντακτών Γερμανίας» (Redaktionsnetzwerk Deutschland (RND).

Ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) πολιτικός είπε επίσης ότι «Η Γερμανία θα προσφέρει τη βοήθειά της, διότι είμαστε αλληλεγγύοι. Εξάλλου, δεν είμαστε οι πρώτοι που το κάνουμε από τότε που εισήχθη το ευρώ .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!