Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σκρέκας: Θέλουμε η ΔΕΗ να μετατραπεί σε εθνικό πρωταθλητή
[Euro2day]: Σκρέκας: Θέλουμε η ΔΕΗ να μετατραπεί σε εθνικό πρωταθλητή

[Euro2day]: Σκρέκας: Θέλουμε η ΔΕΗ να μετατραπεί σε εθνικό πρωταθλητή

Ο Κώστας Σκρέκας – απαντώντας σε βουλευτές της αντιπολίτευσης- τόνισε πως η κυβέρνηση κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να αυξήσει σημαντικά την χρηματιστηριακή αξίας της επιχείρησης και «αυτό σημαίνει ότι η περιουσία του δημοσίου και άρα των Ελλήνων πολίτων έχει μεγιστοποιηθεί». Μέτρα για να μειωθεί το ράλι τιμών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε η ΔΕΗ να μετατραπεί σε εθνικό πρωταθλητή. Θέλουμε η ΔΕΗ πράγματι να μετατραπεί και να είναι ένας βασικός πυλώνας ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης στην χώρα» ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας. Να σημειωθεί πως στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής έγινε σήμερα ενημέρωση από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση σχετικά με την προμήθεια Υγρών Καυσίμων για τις ανάγκες της εταιρείας κατά το έτος 2021.

Ο Κώστας Σκρέκας – απαντώντας σε βουλευτές της αντιπολίτευσης- τόνισε πως η κυβέρνηση κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να αυξήσει σημαντικά την χρηματιστηριακή αξίας της επιχείρησης και «αυτό σημαίνει ότι η περιουσία του δημοσίου και άρα των Ελλήνων πολίτων έχει μεγιστοποιηθεί» . Ειδικότερα ανέφερε πως : η χρηματιστηριακή της αξίας όταν παραλάβαμε ως κυβέρνηση ήταν στα 300 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα είναι στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά με τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειες, ο υπουργός αναφέρθηκε στις αυξήσεις των τιμών του φυσικού αερίου καθώς και στα τέλη του CO2 .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!