Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σκρέκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκτός του πολιτικού ρεαλισμού
[Euro2day]: Σκρέκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκτός του πολιτικού ρεαλισμού

[Euro2day]: Σκρέκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκτός του πολιτικού ρεαλισμού

Ο κ. Σκρέκας σχολιάζοντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα καύσιμα, είπε ότι «σε καμία περίπτωση δεν διασφαλίζεται ότι η μείωση του ΕΦΚ στο φυσικό αέριο θα επιφέρει και μείωση στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας για τους καταναλωτές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι παραμένει εκτός πραγματικότητας, σχολίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, λίγο προτού ολοκληρωθεί στη Βουλή η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την αύξηση των τιμών και τις εξελίξεις με τη ΔΕΗ .

«Εμείς στηρίζουμε τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη σε ό,τι αφορά στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας, συστήνουμε το ταμείο ενεργειακής μετάβασης που θα είναι μόνιμος αποσβεστικός μηχανισμός και θα δώσει τη δυνατότητα πραγματικά να στηρίξουμε και σε επόμενες εξαιρετικές καταστάσεις, με υψηλές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, τα ευάλωτα νοικοκυριά και συνολικά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες – και είμαστε εδώ, μέσα από μια σειρά επενδύσεων και σοβαρών μηχανισμών ώστε να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής βιομηχανίας, της ελληνικής παραγωγικής βάσης, τα επόμενα χρόνια, και να στηρίξουμε την ευρωπαϊκή απόφαση να απανθρακοποιήσουμε το ενεργειακό μείγμα, να μηδενίσουμε τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα και να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή» είπε ο κ. Σκρέκας. Κατηγόρησε δε, τον Αλέξη Τσίπρα για ψεύδη, χονδροειδή λάθη και ανακρίβειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!