Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σκληρή απάντηση της Ενωσης Εφοπλιστών στον Πάνο Λασκαρίδη
[Euro2day]: Σκληρή απάντηση της Ενωσης Εφοπλιστών στον Πάνο Λασκαρίδη

[Euro2day]: Σκληρή απάντηση της Ενωσης Εφοπλιστών στον Πάνο Λασκαρίδη

Ενέκρινε ομόγωνα την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη το Διοικητικό Συμβούλιο. Επικρότησε, επίσης, ομόφωνα τους χειρισμούς του ατυχούς αυτού θέματος από τον Πρόεδρο και το Προεδρείο. Αυτή είναι η αλήθεια, λέει πρόεδρος Θοδωρής Βενιάμης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, σε καθολική σύνθεση, έκρινε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη από μέλος του, καθώς και ευρύτερα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, απορρίπτοντας ολοσχερώς τους ανυπόστατους και προκλητικούς ισχυρισμούς του», αναφέρει σε δήλωση απαντώντας στην ανακοίνωση παραίτησης του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη.

«Εξέφρασε επίσης την έντονη απογοήτευση και αποδοκιμασία του για το γεγονός ότι αρνείται να παραδεχθεί πως η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του που ήρθαν στη δημοσιότητα», προσθέτει.

«Επιπροσθέτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕ επικρότησε ομόφωνα τους χειρισμούς του ατυχούς αυτού θέματος από τον Πρόεδρο και το Προεδρείο, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά την απόλυτη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση σε αυτούς, και καταλήγοντας ότι η ΕΕΕ παραμένει ενωμένη στη συνέχιση του έργου της, κοντά στην Πολιτεία και την κοινωνία».

«Αυτή είναι η αλήθεια…», δηλώνει στo email της ανακοίνωσης ο πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, Θοδωρής Βενιάμης.

Νωρίτερα ο Πάνος Λασκαρίδης μέσω επιστολής αφήνοντας αιχμές κατά της ανακοίνωσης της Ένωσης για τις πρόσφατες δηλώσεις του , δήλωνε:

«Αρνούμαι να συνεχίσω να υπηρετώ την Ένωση υπό την τωρινή Προεδρία και υπό αυτές τις συνθήκες και έτσι παραιτούμαι και από αυτήν και από το Διοικητικό της Συμβούλιο».

Η ανακοίνωσή του:

«Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από το συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την ίδια την Ένωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!