Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΣΥΡΙΖΑ: Μπάχαλο Χατζηδάκη με αυθαίρετα και χρεώσεις
[Euro2day]: ΣΥΡΙΖΑ: Μπάχαλο Χατζηδάκη με αυθαίρετα και χρεώσεις

[Euro2day]: ΣΥΡΙΖΑ: Μπάχαλο Χατζηδάκη με αυθαίρετα και χρεώσεις

Το γαϊτανάκι ασυνέπειας της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΝ έχει ως αποκλειστικό στόχο την ακύρωση σοβαρών μεταρρυθμίσεων, την αμφισβήτηση του κράτους δικαίου αλλά και βασικών δικαιωμάτων των πολιτών και του τεχνικού κόσμου

«Ο κύριος Χατζηδάκης αγκυλωμένος στην αδυναμία του να καταθέσει έστω και μία μεταρρυθμιστική πρωτοβουλία, παραδέχθηκε σήμερα το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στην προθεσμία τακτοποίησης των αυθαίρετων κτισμάτων. Αντί όμως να επιλέξει την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έδωσε «παράταση» μόνο στον εαυτό του για να βρει λύσεις. Και συνεπής με τη θεσμική και πολιτική του ασυνέπεια έδωσε μία σιωπηλή παράταση εκτός θεσμικού πλαισίου και ψηφιακής υποβολής δηλώσεων αυθαιρέτων , ενώ το σύστημα ήδη χρεώνει από σήμερα αυξημένα ποσά, εις βάρος των πολιτών».

Τα παραπάνω δήλωσαν από κοινού ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και η αναπληρώτρια τομεάρχης, Πέτη Πέρκα.

Αναλυτικά σημειώνουν:

«Από την άλλη, καθυστερημένα, κάνει δεκτή την δημοσιευμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξέταση της κατηγορίας 5, μέσω του ΤΕΕ ως Τεχνικού Συμβούλου της Πολιτείας, ενώ έχει απορρίψει δύο τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ, που έλυναν ένα πρόβλημα που ο ίδιος …θα εξετάσει.

Ως προπέτασμα καπνού δε, ανακοινώνει fast track διαδικασίες για την υλοποίηση των τοπικών πολεοδομικών σχεδίων, δηλαδή ρυθμίσεις που είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες καθυστερεί αδικαιολόγητα, εδώ και δεκαπέντε (15) ολόκληρους μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!