Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σερβία: Αισθητά βελτιωμένη η επιδημιολογική κατάσταση
[Euro2day]: Σερβία: Αισθητά βελτιωμένη η επιδημιολογική κατάσταση

[Euro2day]: Σερβία: Αισθητά βελτιωμένη η επιδημιολογική κατάσταση

Από τις 15 Μαΐου καταγράφονται, σε ημερήσια βάση, λιγότεροι από 20 θάνατοι ασθενών. Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 230 νέα κρούσματα και εφτά θάνατοι. Στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό νοσηλεύονται 594 ασθενείς εκ των οποίων οι 41 είναι διασωληνωμένοι.

Η επιδημιολογική κατάσταση στη Σερβία έχει βελτιωθεί αισθητά με τα ημερήσια κρούσματα να είναι κάτω από 300 τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Μειώθηκε επίσης και ο αριθμός των θανάτων από επιπλοκές της νόσου Sars Cov-2.

Από τις 15 Μαΐου καταγράφονται, σε ημερήσια βάση, λιγότεροι από 20 θάνατοι ασθενών. Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 230 νέα κρούσματα και εφτά θάνατοι. Στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό νοσηλεύονται 594 ασθενείς εκ των οποίων οι 41 είναι διασωληνωμένοι. Τα μέτρα περιορισμού άρχισαν να χαλαρώνουν και έτσι από σήμερα παρατείνεται για δύο ώρες το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, τα οποία πλέον θα είναι ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα. Το ίδιο ωράριο ισχύει για τα θέατρα και τους κινηματογράφους. Επίσης αυξήθηκε στους 200, από εκατό που ήταν μέχρι σήμερα, ο αριθμός των ατόμων που θα μπορούν να μετέχουν σε συνέδρια, διαλέξεις ή πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού στην Σερβία εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία μέχρι σήμερα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση το 47% του πληθυσμού ενώ το 38% ολοκλήρωσε τους εμβολιασμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!