Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μ. Σχοινάς, Κ. Πιερρακάκης και Αδ. Γεωργιάδης στη ΓΣ του ΣΒΕ
[Euro2day]: Μ. Σχοινάς, Κ. Πιερρακάκης και Αδ. Γεωργιάδης στη ΓΣ του ΣΒΕ

[Euro2day]: Μ. Σχοινάς, Κ. Πιερρακάκης και Αδ. Γεωργιάδης στη ΓΣ του ΣΒΕ

Κατά το κλειστό τμήμα της γενικής συνέλευσης θα εγκριθούν τα πεπραγμένα της διοίκησης για το 2020-2021. Η ανοιχτή συνεδρίαση θα αρχίσει στις 19.30.

Mε ομιλητές τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, τους υπουργούς Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Hellas AE, Ζαχαρία Ραγκούση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου η ανοιχτή συνεδρίαση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), οι εργασίες της οποίας θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του φορέα, Αθανάσιου Σαββάκη.

Κατά το κλειστό τμήμα της γενικής συνέλευσης θα εγκριθούν τα πεπραγμένα της διοίκησης για το 2020-2021. Η ανοιχτή συνεδρίαση θα αρχίσει στις 19.30 (ώρα προσέλευσης 19.00), στο ξενοδοχείο «Porto Palace», ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται μόνον σε εμβολιασμένους, νοσήσαντες (έως έξι μήνες από τη διάγνωση) και ανεμβολίαστους που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να φορούν μάσκα, θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!