Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ρήγμα στην εφοδιαστική αλυσίδα της Ford
[Euro2day]: Ρήγμα στην εφοδιαστική αλυσίδα της Ford

[Euro2day]: Ρήγμα στην εφοδιαστική αλυσίδα της Ford

Ανησυχίες ότι θα αρχίσουν να κλείνουν βιομηχανικές μονάδες στις ΗΠΑ από την επόμενη εβδομάδα. Εμπόδια στη ροή κινητήρων που παράγονται στο Μεξικό, το οποίο λειτουργεί στο 50% των δυνατοτήτων λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Ford Motor Co. είναι πιθανό να κλείσει βιομηχανικές μονάδες στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα, αν δεν παραλάβουν κινητήρες που έχουν παραχθεί για τα οχήματά τους στην πολιτεία Τσιουάουα στο Μεξικό, σύμφωνα με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στη χώρα Κρίστοφερ Λαντού.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε πως ένα στέλεχος της διοίκησης της Ford του είπε προχθές, Τετάρτη, το βράδυ για τις ανησυχίες της αυτοκινητοβιομηχανίας σχετικά με τους κινητήρες που έχουν παραχθεί στο αναφερόμενο εργοστάσιο,το οποίο λειτουργεί “με τη βιομηχανική παραγωγή του στο 50%” εξαιτίας των ανησυχιών που υπάρχουν για τον κορωνοϊό.

“Λένε ότι θα αρχίσουν να κλείνουν τις βιομηχανικές μονάδες στις ΗΠΑ από την επόμενη εβδομάδα, αν δεν υπάρχει ροή (κινητήρων)” πρόσθεσε ο Λαντού, σε μία συζήτηση που οργάνωσε η δεξαμενή σκέψης Atlantic Council.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!