Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ψηλά στις προτιμήσεις των Γερμανών η Ελλάδα για το 2022
[Euro2day]: Ψηλά στις προτιμήσεις των Γερμανών η Ελλάδα για το 2022

[Euro2day]: Ψηλά στις προτιμήσεις των Γερμανών η Ελλάδα για το 2022

Ισχυρή ζήτηση καταγράφεται για τη χώρα μας από τη γερμανική αγορά. Οι τάσεις που θα επικρατήσουν το επόμενο καλοκαίρι. Τι προβλέπουν WTTC και ETC σε ενδεχόμενη επιβολή νέων ταξιδιωτικών περιορισμών.

Στους τρεις αγαπημένους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2022 συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα, η οποία μαζί με τις Βαλεαρίδες Νήσους και την Τουρκία συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τον μεγαλύτερο όγκο των προκρατήσεων, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του μεγαλύτερου γερμανικού tour operator, της TUI.

Για την επόμενη τουριστική σεζόν η TUI καταγράφει μία συνεχή αύξηση των προκρατήσεων και παράλληλα αναμένει ανάπτυξη άνω του μέσου όρου, ιδιαίτερα όσον αφορά τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, με τις ΗΠΑ, τις Μαλδίβες, τον Μαυρίκιο και τη Δομινικανή Δημοκρατία να έχουν επίσης ισχυρή ζήτηση.

Βέβαια, η ανατολική και η δυτική Μεσόγειος θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, με αιχμή την Ελλάδα, τις Βαλεαρίδες και την Τουρκία, όπως αποτυπώνεται στις προκρατήσεις που σημειώνονται μέχρι στιγμής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφεται και για τις γειτονικές της Γερμανίας χώρες, όπως η Αυστρία, η Ελβετία και η Ιταλία, οι οποίες φέτος αναδείχθηκαν σε δημοφιλείς προορισμούς των Γερμανών ταξιδιωτών, χάρη στην εύκολη οδική πρόσβαση. Μάλιστα, όπως εκτιμούν ανώτατα στελέχη του γερμανικού tour operator, το καλοκαίρι του 2022 θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στην κανονικότητα, με τα τουριστικά μεγέθη να επανέρχονται στα επίπεδα του 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!