Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πού θα βρείτε διαμερίσματα με ενοίκια ως 250 ευρώ
[Euro2day]: Πού θα βρείτε διαμερίσματα με ενοίκια ως 250 ευρώ

[Euro2day]: Πού θα βρείτε διαμερίσματα με ενοίκια ως 250 ευρώ

Περισσότερες οι επιλογές αλλά και «τσιμπημένα» τα ενοίκια παρά την έξοδο πολλών ακινήτων από το Airbnb. Σε ποιες συνοικίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης στρέφονται οι φοιτητές, πόσο κοστίζει η διαμονή σε «καλές» περιοχές του κέντρου. Αναλυτικοί πίνακες.

Μεγαλύτερη διαθεσιμότητα ακινήτων σε σχέση με την τελευταία διετία, εξαιτίας της πανδημίας και της «εξόδου» πολλών διαμερισμάτων από τις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (π.χ. Airbnb), έχουν φέτος οι γονείς πρωτοετών φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι τιμές, όμως, παραμένουν τσιμπημένες, κυρίως επειδή πολλά από τα νέα ακίνητα που βγήκαν στην αγορά είναι επιπλωμένα και ανακαινισμένα, ακριβώς επειδή βρίσκονταν στο Airbnb.

«Οι φοιτητές που ο οικογενειακός προϋπολογισμός τους διαθέτει για φοιτητική στέγη έως 250 ευρώ τον μήνα, θα πρέπει να επιλέξουν διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας από 17 τετραγωνικά μέτρα (τ.μ.) έως 55 τ.μ. επί των πλείστων πλήρως ανακαινισμένα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται από 17 τ.μ. έως 35 τ.μ., ανάλογα την περιοχή», λέει ο κ. Θεμ. Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates.

Σε περιοχές όπως Κυψέλη, Πατήσια, Πλατεία Βάθης, Πλατεία Κολιάτσου, μπορούν να αναζητήσουν κατοικίες μεγαλύτερης επιφάνειας, από 47 τ.μ. έως 55 τ.μ. Διαμερίσματα από 27 τ.μ. έως 35 τ.μ. με μηνιαίο μίσθωμα έως 250 ευρώ μπορούν να αναζητήσουν σε Γκύζη, Ιλίσια, Κολωνό, Ν. Κόσμο, Πολύγωνο, Άγιο Νικόλαο, Σεπόλια, Εξάρχεια, Πλατεία Αττικής και Μεταξουργείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!