Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πως να ξεχωρίσετε σε μια συνέντευξη μέσω βίντεο
[Euro2day]: Πως να ξεχωρίσετε σε μια συνέντευξη μέσω βίντεο

[Euro2day]: Πως να ξεχωρίσετε σε μια συνέντευξη μέσω βίντεο

Πρακτικές συμβουλές από την ManpowerGroup για όσους κληθούν να αναζητήσουν εργασία μέσω βιντεοσυνέντευξης. Η σημασία της εμφάνισης και του έγκαιρου follow-up.

Η αναζήτηση εργασίας έχει διαφοροποιηθεί ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθώς οι επιχειρήσεις εφαρμόζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα της φυσικής απόστασης, οι «παραδοσιακές» συνεντεύξεις έχουν μορφοποιηθεί σε ψηφιακές συνδιαλλαγές, με την συνέντευξη μέσω βίντεο να γίνεται ο πρωταγωνιστής. Η ManpowerGroup καταγράφει τους τρόπους ώστε να ξεχωρίσετε σε μια διαδικτυακή συνέντευξη.

Εξοικειωθείτε με την διαδικασία ώστε να αποφύγετε τεχνικές δυσκολίες

Αποτελεί κοινή πρακτική για πολλούς να ελέγχουν προκαταβολικά την διαδρομή που θα ακολουθήσουν για να μεταβούν στην συνέντευξη τους, ώστε να βεβαιωθούν πως δεν θα χαθούν ή δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολία κατά τη μετάβαση. Το ίδιο ισχύει και στις διαδικτυακές συνεντεύξεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την κατάλληλη πλατφόρμα, έχετε δημιουργήσει λογαριασμό και ότι γνωρίζετε πως να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο λογισμικό. Οι διαδικτυακές συναντήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές εάν παρεμποδίζονται από «παγωμένα» καρέ, καθυστέρηση ήχου και κλήσεις που διακόπτονται. Διασφαλίστε ότι η διαδικτυακή σας συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ομαλά, ζητώντας από τους συγκατοίκους σας να αποφύγουν ενέργειες που απαιτούν υψηλή χρήση σύνδεσης ίντερνετ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής σας, όπως είναι η προβολή βίντεο. Αν η χρήση κοινής σύνδεσης ίντερνετ δημιουργεί προβλήματα, εξετάστε την επιλογή της κοινής χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!