Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πώς θα χορηγηθεί το επίδομα των 150 ευρώ στους νέους
[Euro2day]: Πώς θα χορηγηθεί το επίδομα των 150 ευρώ στους νέους

[Euro2day]: Πώς θα χορηγηθεί το επίδομα των 150 ευρώ στους νέους

Στην «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο «Υπηρεσίες υλοποίησης παροχής “Κάρτας Νέων για τον τουρισμό και τον πολιτισμό» προχώρησε η Κοινωνία της Πληροφορίας. Πώς θα λάβουν οι 940.000 δικαιούχοι την ενίσχυση μετά τον εμβολιασμό τους.

Tην έγκριση του Τεύχους Πρόσκλησης για σύναψη σύμβασης Δωρεάς για το έργο «Υπηρεσίες υλοποίησης παροχής Κάρτας νέων για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό» αποφάσισε η ΚτΠ. Παράλληλα αποφασίστηκε η δημοσίευση της συνημμένης πρόσκλησης με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 8η/07/2021 και ώρα 15:00μμ.

Με το τεύχος Πρόσκλησης η ΚτΠ προσκαλεί Κάθε Οικονομικό Φορέα ο οποίος είναι σε θέση να παράσχει συνολικά τις υπηρεσίες που απατούνται και να υποβάλλει πρόταση σύμφωνα με τις συνημμένες απαιτήσεις και τεχνικές Προδιαγραφές για την υλοποίηση του έργου «Υπηρεσίες υλοποίησης παροχής ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ».

Αντικείμενο

Η Ελληνική Κυβέρνηση, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των νέων 18-25 ετών που προχωρούν σε εμβολιασμό, με σκοπό τη περαιτέρω διευκόλυνση της κινητικότητάς τους, ιδιαίτερα μετά την πολύμηνη καραντίνα. Ειδικότερα, η Κυβέρνηση ορίζει ως δικαιούχους της πρωτοβουλίας της νέους, 18-25 ετών, οι οποίοι θα έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον την α’ φάση του εμβολιασμού και προτίθεται να διαθέσει ανά δικαιούχο μια ψηφιακή, άυλη χρεωστική κάρτα, με διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο αξίας €150 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!