Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πώς είδαν οι αναλυτές τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος
[Euro2day]: Πώς είδαν οι αναλυτές τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος

[Euro2day]: Πώς είδαν οι αναλυτές τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος

Ισχυρές οι επιδόσεις του κλάδου ενέργειας, ενώ και η ανθεκτικότητα του κλάδου αλουμινίου συνέβαλε στις ισχυρές επιδόσεις της εισηγμένης, τονίζουν οι αναλυτές. Διατηρεί τιμή-στόχο στα €14 η Πειραιώς.

Για ισχυρά αποτελέσματα και ανθεκτικές επιδόσεις εν μέσω πανδημίας από τη Mytilineos κάνουν λόγο οι αναλυτές στα πρωινά τους reports, σχολιάζοντας τα μεγέθη εννεαμήνου της εισηγμένης .

Η Optima Bank χαρακτηρίζει ισχυρά τα μεγέθη της εισηγμένης το τρίτο τρίμηνο, τονίζοντας ότι ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών και ότι οφείλονται στις χαμηλότερες τιμές φυσικού αερίου και τις πρωτοβουλίες μείωσης κόστους.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση outperform και την τιμή-στόχο των 14 ευρώ για την εταιρεία.

Η Wood υπογραμμίζει ότι τα μεγέθη υπερβαίνουν τις εκτιμήσεις της, κυρίως λόγω του κλάδου ενέργειας και αερίου. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη θετική μας εκτίμηση για τη μετοχή, τονίζει, εκτιμώντας ότι υπάρχει ανοδικό ρίσκο στις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα έτους.

Η Pantelakis σημειώνει ότι τα αποτελέσματα ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις της, με τα EBITDA να υποχωρούν λιγότερο των εκτιμήσεων.

Η Εθνική διατηρεί τη σύσταση “outperform” για τη μετοχή ενώ επισημαίνει ότι το τελευταίο τρίμηνο τα EBITDA του κλάδου ενέργειας και αερίου αυξήθηκαν σημαντικά παρά τη μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας λόγω της πανδημίας και των 35% χαμηλότερων τιμών στην αγορά χονδρικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!