Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ποιοι δικαιούνται επίδομα για καλοκαιρινές διακοπές
[Euro2day]: Ποιοι δικαιούνται επίδομα για καλοκαιρινές διακοπές

[Euro2day]: Ποιοι δικαιούνται επίδομα για καλοκαιρινές διακοπές

Από σήμερα το μεσημέρι οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Τι ισχύει για τα ωφελούμενα μέλη. Ποια ξενοδοχεία μπορούν να συμμετέχουν και ποιες υποχρεώσεις έχουν. Πως εντάσσονται στο πρόγραμμα και ακτοπλοϊκές εταιρίες.

Από σήμερα στις 3 μετά το μεσημέρι, και για μία εβδομάδα, έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 17 Ιουνίου, θα γίνονται δεκτές από τον ΟΑΕΔ, οι ηλεκτρονικές υποβολές αιτήσεων για το φετινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

Ένα πρόγραμμα που προσφέρει έως 300.000 επιταγές σε αντίστοιχους δικαιούχους για ολιγοήμερες διακοπές (6-10 διανυκτερεύσεις) με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος.

Το ίδιο χρονικό διάστημα (10 – 17 Ιουνίου) παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και σε παρόχους τουριστικών καταλυμάτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Όπως μάλιστα επισημαίνει ο ΟΑΕΔ και φέτος, επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Για πρώτη φορά όμως η επιδότηση των τουριστικών καταλυμάτων ενισχύεται κατά 20% τον Αύγουστο, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη των επιχειρήσεων και αυξημένη διαθεσιμότητα δωματίων σε δικαιούχους του προγράμματος.

Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 Αυγούστου 2021 έως 31 Ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 6 βράδια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή. Ειδικά στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στο Νομό Έβρου η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 10 βράδια με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!