Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σε ποιες περιοχές της Αττικής νοικιάζονται σπίτια 70 τμ με 550 ευρώ
[Euro2day]: Σε ποιες περιοχές της Αττικής νοικιάζονται σπίτια 70 τμ με 550 ευρώ

[Euro2day]: Σε ποιες περιοχές της Αττικής νοικιάζονται σπίτια 70 τμ με 550 ευρώ

Στο κέντρο της Αθήνας, οι περιοχές που διαθέτουν ακίνητα προς μίσθωση έναντι 550 ευρώ τον μήνα και αφορούν σε διαμερίσματα από 70 τμ και άνω, με τουλάχιστον δύο υπνοδωμάτια, είναι κυρίως μη «δημοφιλείς».

Σπάνιο γεγονός αποτελεί πλέον η εύρεση κατοικίας, κατάλληλης για οικογένεια, με μηνιαίο μίσθωμα έως 550 ευρώ, στο σύνολο σχεδόν του Νομού Αττικής. H ζήτηση αφορά κυρίως σε διαμερίσματα από 70 τμ και ανω, με δύο τουλάχιστον υπνοδωμάτια, υψηλότερα του πρώτου ορόφου.

«Όταν κάποιο ακίνητο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και κυρίως όταν πρόκειται για ακίνητο μετά το 1995 δημοσιεύεται σε portal αγγελιών, η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Μέσα στα πρώτα 5- 10 λεπτά της δημοσίευσης, τα τηλέφωνα που δεχόμαστε είναι πραγματικά εκατοντάδες» δηλώνει ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, ΘεμιστοκλήςΜπάκας.

Πλέον, όπως εξηγεί, είναι λίγες οι περιοχές στο Νομό Αττικής που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και έχουν κατασκευαστεί μετά την περίοδο 1990-1995. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ακινήτων που διατίθενται προς μίσθωση είναι ακίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, προσθέτει.

Στο κέντρο της Αθήνας, οι περιοχές που διαθέτουν ακίνητα προς μίσθωση έναντι 550 ευρώ το μήνα και αφορούν σε διαμερίσματα από 70 τμ και άνω, με τουλάχιστον δύο υπνοδωμάτια, είναι κυρίως μη «δημοφιλείς», όπως ταΠατήσια, η Πλατεία Βικτωρίας, η Πλατεία Αττικής, το Πεδίον του Άρεως, Κολοκυνθού, Μεταξουργείο και Κολωνός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!