Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Pfizer: Στην FDA αυτή την εβδομάδα για τον εμβολιασμό 5-11 ετών
[Euro2day]: Pfizer: Στην FDA αυτή την εβδομάδα για τον εμβολιασμό 5-11 ετών

[Euro2day]: Pfizer: Στην FDA αυτή την εβδομάδα για τον εμβολιασμό 5-11 ετών

Πότε αναμένει ο CEO Albert Bourla να επιστρέψουν οι ΗΠΑ στην κανονική ζωή. Θέμα ημερών και όχι εβδομάδων η υποβολή των στοιχείων στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Ετοιμη να υποβάλει στοιχεία για τις επιπτώσεις του εμβολίου Covid-19 σε άτομα ηλικίας 5 έως 11 ετών στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αυτήν την εβδομάδα είναι η Pfizer, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο Albert Bourla δήλωσε στο This Week του ABC ότι τα δεδομένα θα υποβληθούν σε «ημέρες, όχι εβδομάδες», προσθέτοντας: «Εναπόκειται στην FDA να είναι σε θέση να ελέγξει τα δεδομένα και να εγκρίνει ή όχι». Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία δήλωσε ότι το εμβόλιό της είναι ασφαλές για παιδιά.

Ο Bourla είπε επίσης ότι αναμένει πως οι ΗΠΑ θα είναι σε θέση να «επιστρέψουν στην κανονική ζωή» μέσα σε ένα χρόνο, με τη βοήθεια ετήσιων εμβολίων, αλλά πρόσθεσε ότι ο κόσμος θα πρέπει ακόμη να είναι σε επιφυλακή για την εμφάνιση νέων μεταλλάξεων.

Η καμπάνια των ΗΠΑ για την κυκλοφορία ενός τρίτου ενισχυτικού εμβολιασμού σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές ψήφισαν την έγκριση της δόσης μόνο για συγκεκριμένες ομάδες και όχι για όλους άνω των 18 ετών, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί από τον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!