Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πέντε προσφορές στον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες
[Euro2day]: Πέντε προσφορές στον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες

[Euro2day]: Πέντε προσφορές στον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες

Ποια είναι τα υποψήφια σχήματα. Ο νικητής θα κληθεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση καθώς το τεχνολογικό σύστημα και οι υπηρεσίες που το συνοδεύουν θα αναπτυχθεί αρχικά με δικά του κεφάλαια.

Πέντε όμιλοι ή κοινοπραξίες κατέθεσαν σήμερα προσφορές στον μεγάλο διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις νέες ταυτότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφορές κατέθεσαν η κοινοπραξία της γερμανικής Veridos (στην Ελλάδα ελέγχει τη Veridos Ματσούκης με μονάδα παραγωγής εντύπων ασφαλείας) με τον ΟTΕ, η γαλλική Idemia, η κοινοπραξία της Thales (ελέγχει την Gemalto NV) με τη Unisystems του ομίλου Quest, ο βελγικός όμιλος Zetes (που ελέγχει και την ισραηλινή Pitkit Zetes Smartech) με τη Space Hellas και η κοινοπραξία του ομίλου Λύκος (Austria Card, κ.α.) με τα Γαλλικά Ταχυδρομεία (με υπεργολάβους τις Dataverse και Cosmos Business Systems).

Στον διαβαθμισμένο διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν, με την παραλαβή του σχετικού τεύχους διακήρυξης, 26 επιχειρήσεις από ολόκληρο τον κόσμο. Τα σχήματα διεκδίκησης του έργου καλούνται να εξασφαλίσουν και χρηματοδότηση αφού το τεχνολογικό σύστημα και οι υπηρεσίες που το συνοδεύουν θα αναπτυχθεί αρχικά με δικά τους κεφάλαια.

Οποιος από τους υποψηφίους ζητήσει και το χαμηλότερο κόστος απόκτησης της νέας ταυτότητας από τους πολίτες θα έχει και ένα πλεονέκτημα στη διεκδίκηση του έργου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!