Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πέντε νέα διευθυντικά στελέχη ενισχύουν την Deloitte Ελλάδος
[Euro2day]: Πέντε νέα διευθυντικά στελέχη ενισχύουν την Deloitte Ελλάδος

[Euro2day]: Πέντε νέα διευθυντικά στελέχη ενισχύουν την Deloitte Ελλάδος

Πρόκειται για τους: Σπύρο Βαμβακούση Partner στο τμήμα Tax & Legal, Ηλία Μακρή Partner στο τμήμα Audit & Assurance, Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου Partner στο τμήμα Consulting, Μιχάλη Στεργίου Partner στο τμήμα Audit & Assurance και Βασίλη Χριστόπουλο Partner στο τμήμα Audit & Assurance.

Στην προαγωγή πέντε διευθυντικών στελεχών της σε Partners προχώρησε η Deloitte Ελλάδος, με το σύνολο των Partners να ανέρχεται τον Ιούνιο του 2021 στους 44, έναντι 33 που ήταν τον Ιούνιο του 2020, μια σημαντική αύξηση 33%.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Σπύρο Βαμβακούση Partner στο τμήμα Tax & Legal, Ηλία Μακρή Partner στο τμήμα Audit & Assurance, Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου Partner στο τμήμα Consulting, Μιχάλη Στεργίου Partner στο τμήμα Audit & Assurance και Βασίλη Χριστόπουλο Partner στο τμήμα Audit & Assurance.

O κος Σπύρος Βαμβακούσης, Partner στο τμήμα Tax & Legal κατά την 15χρονη επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει ηγηθεί πολυάριθμων έργων παροχής φορολογικών συμβουλών, καθώς και έργων παροχής υπηρεσιών συμμόρφωσης με τη φορολογική νομοθεσία. Επιπροσθέτως και μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει φορολογικούς ελέγχους σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους τόσο στα πλαίσια του φορολογικού πιστοποιητικού, όσο και σε περιπτώσεις συγχωνεύσεων και εξαγορών. Είναι πτυχιούχος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική και Λογιστική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Φορολογία από το Κολλέγιο του ALBA.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!