Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πελώνη: Αρχές Απριλίου θα είναι διαθέσιμα τα δωρεάν self-tests
[Euro2day]: Πελώνη: Αρχές Απριλίου θα είναι διαθέσιμα τα δωρεάν self-tests

[Euro2day]: Πελώνη: Αρχές Απριλίου θα είναι διαθέσιμα τα δωρεάν self-tests

«Πριν από λίγη ώρα φτάσαμε στο 1 εκατ. εμβολιασμένους με την πρώτη δόση.», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Εχει ξεπεράσει το 90% η προσέλευση των ιδιωτών γιατρών.

Για την επιστράτευση των ιδιωτών γιατρών και την πορεία της πανδημίας στη χώρα μίλησε στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως διευκρίνισε, έχουν γίνει προσλήψεις και έχουν γίνει τα μέγιστα για την ενίσχυση του ΕΣΥ. «Έχουν προσληφθεί 10.000, από τους οποίους οι 4.000 θα μονιμοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ. Έχει γίνει ό,τι είναι δυνατόν».

Τόνισε, μάλιστα, ότι η προσέλευση των ιδιωτών γιατρών είναι πολύ ικανοποιητική και έχει ξεπεράσει το 90%.

Για την επίταξη περαιτέρω ιδιωτικών κλινικών απάντησε πως υπάρχει συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και ό,τι άλλο χρειαστεί να γίνει, θα γίνει. «Το σύστημα υγείας είναι ένα και περιλαμβάνει τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, τα στρατιωτικά νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και πολυδύναμες ΜΕΘ».

Σχετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου και άλλων δραστηριοτήτων, η κα Πελώνη είπε πως το λιανεμπόριο και τα σχολεία παραμένουν στις προτεραιότητες.

Αρχές Απριλίου σημείωσε ότι τα δωρεάν self-tests θα είναι έτοιμα προς διάθεση.

«Εμείς είμαστε στο τρίτο κύμα, όσο θα προχωράμε τους εμβολιασμούς τόσο θα το αφήνουμε πίσω μας. Πριν από λίγη ώρα φτάσαμε στο 1 εκατ. εμβολιασμένους με την πρώτη δόση», είπε κλείνοντας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!