Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Paypal περιορίζει τις υπηρεσίες της στη Ρωσία
[Euro2day]: Η Paypal περιορίζει τις υπηρεσίες της στη Ρωσία

[Euro2day]: Η Paypal περιορίζει τις υπηρεσίες της στη Ρωσία

Την απόφαση της αυτή ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, την οποία συνδέει με τις τροπολογίες που έγιναν στον ρωσικό νόμο «περί εθνικού συστήματος πληρωμών».

Το διεθνές σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal δεν θα πραγματοποιεί μεταφορές χρημάτων και ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ρωσία από την 31η Ιουλίου.

Την απόφαση της αυτή ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, την οποία συνδέει με τις τροπολογίες που έγιναν στον ρωσικό νόμο «περί εθνικού συστήματος πληρωμών». Ωστόσο θα διατηρήσει τα γραφεία της στην Μόσχα.

Στη Ρωσία από τις 4 Ιουλίου τέθηκαν σε ισχύ οι τροπολογίες που έγιναν στον νόμο «περί εθνικού συστήματος πληρωμών», οι οποίες ορίζουν νέες απαιτήσεις σε σχέσεις με τις ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Από εδώ και στο εξής ο διαχειριστής ηλεκτρονικών πληρωμών και οι σχετιζόμενες με αυτόν εταιρείες δεν θα έχουν το δικαίωμα να μεταδίδουν στοιχεία για τις μεταφορές χρημάτων που πραγματοποιούνται στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σε επικράτεια ξένου κράτους ή να έχουν πρόσβαση σε τέτοια είδους στοιχεία από το εξωτερικό , επισημαίνει το πρακτορείο TASS.

Η PayPal είναι η διεθνής πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται μεταφορές χρημάτων και πληρωμές και ανήκει στην αμερικανική εταιρεία PayPal Holdings.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!