Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Παρέμβαση Ι. Χατζηθεοδοσίου για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση
[Euro2day]: Παρέμβαση Ι. Χατζηθεοδοσίου για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

[Euro2day]: Παρέμβαση Ι. Χατζηθεοδοσίου για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Οι αυτόκλητοι εκπρόσωποί της και οι λαϊκοί κριτές που εγκαλούν προέδρους θεσμικών φορέων, θίγουν υπολήψεις, και προσβάλλουν την υπόσταση καταξιωμένων επαγγελματιών δεν συντελούν σε καμία πρόοδο, γράφει.

Άρθρο του Ι. Χατζηθεοδοσίου, επικεφαλής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την αξία της συνεισφοράς στην πρόοδο του Κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Αναλυτικά

«Καταδικάζω τις προσωποποιημένες προσβολές και αδικαιολόγητες εντάσεις στον κλάδο μας».
Ο ασφαλιστικός κλάδος σήμερα βρίσκεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή καθώς καλείται να ανέλθει σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. Για να επιτευχθεί η επιζητούμενη εξέλιξη απαιτούνται λύσεις, διέξοδοι, προσανατολισμός και στόχοι. Περισσεύει κάθε προσωπική διεκδίκηση, κάθε περιπτωσιολογία και κάθε ενασχόληση με θέματα που δεν είναι «κοινά». Η συλλογική πρόοδος είναι αυτή που θα επιτρέψει την εξατομικευμένη ανάπτυξη του κάθε επαγγελματία.

Μπροστά μας βρίσκεται η διογκούμενη ύφεση η οποία επηρεάζει την οικονομία, πιέζει την κοινωνία, και εντείνεται εξαιτίας της πανδημίας. Στο κρίσιμο έτος που διανύουμε, οι έως τώρα προβλέψεις αναφέρονται σε εκτιμήσεις για ύφεση άνω του 10% που σημαίνει πρακτικά ότι από την αγορά θα λείψουν 20 δισ ευρώ.
Αυτό αφορά και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Το μέλλον μας είναι συνδεδεμένο με την πορεία της οικονομίας. Οι δυσκολίες είναι ορατές. Όμως έχουμε ένα σημαντικό δεδομένο: την ενότητα, τη φιλία, τη συναδελφικότητα, χαρακτηριστικά σημαντικά που διέπουν κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή σε όποια περιοχή της χώρας και να βρίσκεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!