Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πάνω από 220.000 θέσεις εργασίας στην Ευρώπη συντηρεί η Huawei
[Euro2day]: Πάνω από 220.000 θέσεις εργασίας στην Ευρώπη συντηρεί η Huawei

[Euro2day]: Πάνω από 220.000 θέσεις εργασίας στην Ευρώπη συντηρεί η Huawei

Η εταιρεία συνεισέφερε το 2019 συνολικά €6,6 δισεκατομμύρια σε φορολογικά έσοδα στις ευρωπαϊκές αρχές.

Σε έκθεση που κυκλοφόρησε η Oxford Economics, με θέμα «Η Οικονομική Επίδραση της Huawei», η Huawei βρέθηκε να έχει συνεισφέρει €16,4 δισεκατομμύρια στο ΑΕΠ της Ευρώπης και να έχει υποστηρίξει τη δημιουργία και διατήρηση 224.300 θέσεων εργασίας το 2019. Η εταιρεία συνεισέφερε επίσης €6,6 δισεκατομμύρια σε φορολογικά έσοδα στις ευρωπαϊκές αρχές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η Huawei έχει επίσης διαδραματίσει ενεργό ρόλο στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο πίνακας αποτελεσμάτων βιομηχανικής επένδυσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) το 2019 κατέταξε τη Huawei ως τον πέμπτο μεγαλύτερο επενδυτή στον τομέα R&D παγκοσμίως.

Το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας σημείωσε επίσης ότι η Huawei ήταν στην κορυφή της κατάταξης για αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας το 2019. «Οι επενδύσεις στο R&D -όπως αυτές της Huawei- είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να επιτευχθεί μια γενική αύξηση των παραγωγικών δυνατοτήτων στην ευρωπαϊκή οικονομία», δήλωσε ο Pete Collings, Director of Europe and Middle East Economic Impact Consulting της Oxford Economics.

Ο Abraham Liu, Επικεφαλής Εκπρόσωπος της Huawei στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, δήλωσε: «Το 2019, η άμεση συμβολή της Huawei στο ευρωπαϊκό ΑΕΠ ήταν €2,8 δισεκατομμύρια, με μέσο όρο ετήσιας ανάπτυξης 11,4% τα τελευταία πέντε χρόνια. Σε αυτή τη «μη συμβατική» χρονιά, η Huawei διασφαλίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του δικτύου για να βοηθήσει τους ανθρώπους να δουλέψουν και να εκπαιδευτούν διαδικτυακά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!