Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ουκρανία: Κυρώσεις στη Νικαράγουα επειδή άνοιξε διπλωματική αντιπροσωπεία στην Κριμαία
[Euro2day]: Ουκρανία: Κυρώσεις στη Νικαράγουα επειδή άνοιξε διπλωματική αντιπροσωπεία στην Κριμαία

[Euro2day]: Ουκρανία: Κυρώσεις στη Νικαράγουα επειδή άνοιξε διπλωματική αντιπροσωπεία στην Κριμαία

Στις 10 Νοεμβρίου 2020, η έκτακτη και πληρεξούσια πρέσβειρα της Νικαράγουας στη Ρωσία, Άλμπα Ασουσένα Τόρες Μεχία, εγκαινίασε στη Συμφερόπολη το επίτιμο προξενείο της χώρας αυτής στην Κριμαία.

Το Συμβούλιο εθνικής ασφαλείας και άμυνας (ΣΕΑΑ) της Ουκρανίας αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων σε οκτώ άτομα για το άνοιγμα της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Νικαράγουας στην Κριμαία, ανακοίνωσε σήμερα ο γραμματέας του Συμβουλίου Αλεξέι Ντανίλοφ, διευκρινίζοντας ότι οι κυρώσεις επιβάλλονται σε οκτώ φυσικά πρόσωπα, τέσσερις πολίτες της Νικαράγουας και τέσσερις πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Το εν λόγω Συμβούλιο είχε ήδη ανακοινώσει την 1η Φεβρουαρίου την επιβολή κυρώσεων στη Νικαράγουα επειδή άνοιξε προξενείο στην Κριμαία.

Στις 10 Νοεμβρίου 2020, η έκτακτη και πληρεξούσια πρέσβειρα της Νικαράγουας στη Ρωσία, Άλμπα Ασουσένα Τόρες Μεχία, εγκαινίασε στη Συμφερόπολη το επίτιμο προξενείο της χώρας αυτής στην Κριμαία, το οποίο αποτέλεσε και την πρώτη ξένη διπλωματική εκπροσώπηση στη χερσόνησο μετά την προσάρτησή της από τη Ρωσία το 2014.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!