Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ολλανδία: Αριθμός ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων
[Euro2day]: Ολλανδία: Αριθμός ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων

[Euro2day]: Ολλανδία: Αριθμός ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων

Το προηγούμενο ρεκόρ ανερχόταν σε 1.335, στις αρχές Απριλίου. Με τη νέα αυτή αύξηση κρουσμάτων, το σύνολο των μολύνσεων της προηγούμενης εβδομάδας ανήλθε σε 9.194, 85% περισσότερα σε σύγκριση με την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Η Ολλανδία κατέγραψε αριθμό ρεκόρ νέων ημερήσιων κρουσμάτων Covid-19, με 1.379 νέες μολύνσεις σε διάστημα 24 ωρών, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Volkskrant, επικαλούμενη τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανερχόταν σε 1.335, στις αρχές Απριλίου. Με τη νέα αυτή αύξηση κρουσμάτων, το σύνολο των μολύνσεων της προηγούμενης εβδομάδας ανήλθε σε 9.194, 85% περισσότερα σε σύγκριση με την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, όπως επισήμανε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (RIVM).

Την ίδια ώρα, η ολλανδική κυβέρνηση αυξάνει τις δαπάνες, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, παρά την ταχεία επιδείνωση των οικονομικών της, αναφέρεται στον προϋπολογισμό του 2021.

«Σε αυτούς τους καιρούς όπου επικρατεί ανασφάλεια, η κυβέρνηση επιλέγει να μην περικόψει τις δαπάνες, αλλά να επενδύσει στην εργασιακή ασφάλεια, στο δίχτυ κοινωνικής προστασίας και σε μια σθεναρότερη οικονομία», επισήμανε σήμερα ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του σχετικά με τον νέο προϋπολογισμό της κυβέρνησης.

Το έλλειμμα της κυβέρνησης αναμένεται να διογκωθεί στο 7% του ΑΕΠ φέτος και σε 4% το 2021, ενώ το δημόσιο χρέος αναμένεται να εκτοξευθεί στο 60% του ΑΕΠ φέτος, ενώ η στήριξη προς τους εργαζόμενους και τις πληγείσες από την πανδημία εταιρείες θα παραταθεί και στο 2021.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!