Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΟΑΣΑ: Εκτελούνται 3.000 περισσότερα δρομολόγια λεωφορείων στην Αθήνα
[Euro2day]: ΟΑΣΑ: Εκτελούνται 3.000 περισσότερα δρομολόγια λεωφορείων στην Αθήνα

[Euro2day]: ΟΑΣΑ: Εκτελούνται 3.000 περισσότερα δρομολόγια λεωφορείων στην Αθήνα

Η διοίκηση του ΟΑΣΑ ενημέρωσε τους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη.

Συνάντηση στα γραφεία του ΟΑΣΑ με τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκο Παππά και τον αναπληρωτή τομεάρχη Χρήστο Γιαννούλη, πραγματοποίησε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα κατόπιν αιτήματος των κκ Παππά και Γιαννούλη, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, Ιωάννης Γκόλιας και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Νίκος Αθανασόπουλος, τους ενημέρωσαν για την ενίσχυση του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου εν μέσω της πανδημίας covid-19, το πλαίσιο συνεργασίας του Οργανισμού με τα ΚΤΕΛ Αττικής και τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού.

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΟΑΣΑ τόνισε ότι οι ιδιαίτερες συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία της νόσου covid-19 κατέστησαν αναγκαία την αναδιοργάνωση της παροχής συγκοινωνιακού έργου σε επίπεδο συχνότητας, καθώς και τη λήψη έκτακτων μέτρων ώστε οι συγκοινωνιακές υπηρεσίες να παρέχονται με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. Συγκεκριμένα:

Η ανάθεση έργου στα ΚΤΕΛ Αττικής και η συστηματική συντήρηση του στόλου οχημάτων εξασφάλισε την σταδιακή παροχή βελτιωμένης συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης, καθώς σήμερα πραγματοποιούνται περίπου 3.000 περισσότερα δρομολόγια λεωφορείων την ημέρα στους δρόμους της Αθήνας. Σημειώθηκε μάλιστα ότι τα οχήματα λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ, που πραγματοποίησαν δρομολόγια σήμερα ήταν 1.225 περίπου, αριθμός που είχε καταγραφεί για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2015.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!