Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νοτοπούλου: Κίνηση απελπισίας τα δωμάτια Covid-19 στα ξενοδοχεία
[Euro2day]: Νοτοπούλου: Κίνηση απελπισίας τα δωμάτια Covid-19 στα ξενοδοχεία

[Euro2day]: Νοτοπούλου: Κίνηση απελπισίας τα δωμάτια Covid-19 στα ξενοδοχεία

Αποτελεί τη χαριστική βολή στον ελληνικό τουρισμό. Η αγανάκτηση των ανθρώπων του τουρισμού είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Η κυβέρνηση μετακυλίει σε αυτούς την ευθύνη, είπε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Προχειρότητα και παλινωδίες.

«Το Υπουργείο Τουρισμού απέτυχε με τα “ξενοδοχεία καραντίνας” όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω του αποτρεπτικά χαμηλού αντιτίμου που διέθεσε, ενώ θα έπρεπε να φροντίσει να υπάρχει κατάλυμα κατάλληλων προδιαγραφών σε κάθε τουριστικό προορισμό» , δήλωσε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου.

Αναλυτικά:

«Η κίνηση απελπισίας να επιβάλει δωμάτια καραντίνας σε κάθε κατάλυμα αποτελεί τη χαριστική βολή στον ελληνικό τουρισμό!

Η Πολιτεία απέτυχε να εκπονήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο διαχείρισης κρουσμάτων και μετακυλίει την ευθύνη στους ανθρώπους του τουρισμού!

Η τουριστική σεζόν έχει ανοίξει και δεν υπάρχει ακόμα σχέδιο διαχείρισης κρουσμάτων ενώ τα πρωτόκολλα λειτουργίας είναι ελλιπή, δεν έχει καλυφθεί η εκπαίδευση των εργαζομένων ούτε διαδικαστικά ούτε οικονομικά.

Η αγανάκτηση των ανθρώπων του τουρισμού είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Εξαιτίας της ανεπάρκειας του κ. Θεοχάρη δεσμεύονται δωμάτια στην πιο δύσκολη περίοδο και είναι προφανές πως σε περίπτωση διαμονής κρούσματος, οι επιπτώσεις στις κρατήσεις τους θα είναι δραματικές, οδηγώντας ταυτόχρονα σε υπονόμευση του τουριστικού μας προϊόντος διεθνώς.

Η προχειρότητα, οι παλινωδίες και οι εμμονές του υπουργού Τουρισμού βάλλουν ευθέως κατά του τουριστικού μας προϊόντος ενώ εγείρονται και ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!