Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νέος κύκλος χρηματοδότησης με €5.000 για δημιουργία e-shop
[Euro2day]: Νέος κύκλος χρηματοδότησης με €5.000 για δημιουργία e-shop

[Euro2day]: Νέος κύκλος χρηματοδότησης με €5.000 για δημιουργία e-shop

Στα 8 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του προγράμματος, Έως 5.000 ευρώ το ύψος της επιχορήγησης για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος. Παροχή συμβουλευτικής για την ορθή υποβολή της αίτησης. Από σήμερα οι αιτήσεις.

Από σήμερα 9 Ιουλίου 2021 αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό» η οποία αφορά στην επιχορήγηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος (e-shop).

Η νέα πρόσκληση, έρχεται σε συνέχεια του πρώτου κύκλου της δράσης, κατά τον οποίο κατατέθηκαν 11.504 αιτήσεις και έχουν ήδη εγκριθεί οι 7.162 με συνολική δημόσια δαπάνη 33,6 εκατ. ευρώ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως την 29η Σεπτεμβρίου 2021 και απευθύνεται σε όσες επιχειρήσεις δεν εντάχθηκαν στον πρώτο κύκλο της δράσης.

Στόχος είναι να στηριχθεί η λειτουργία των ΜμΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19), ενισχύοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και διασφαλίζοντας την συνέχεια της οικονομικής τους δραστηριότητας.

Ο προϋπολογισμός του δεύτερου κύκλου ανέρχεται σε 8 εκατ. ευρώ και επιδοτούνται δαπάνες έως 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση, για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Εφόσον η επιχείρηση διέθετε ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα πριν τις 18/3/2020, επιδοτούνται άυλες δαπάνες μέχρι 1.500 ευρώ για την αναβάθμισή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!