Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νεκρή 15χρονη από νέα πρόκληση στο TikTok
[Euro2day]: Νεκρή 15χρονη από νέα πρόκληση στο TikTok

[Euro2day]: Νεκρή 15χρονη από νέα πρόκληση στο TikTok

Το κορίτσι από την Οκλαχόμα συμμετείχε σε «πρόκληση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία οι έφηβοι λαμβάνουν μεγάλες δόσεις αντι-σταμινικού χρησιμοποιώντας το ως παραισθησιογόνο

Η Chloe Marie Phillips πέθανε σε ηλικία 15 ετών τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου με αιτία θανάτου την υπερδοσολογία διφαινυδραμίνης που ως αντι-αλλεργικό φάρμακο κυκλοφορεί με το εμπορικό σήμα Benadryl. Το κορίτσι από την Οκλαχόμα συμμετείχε σε «πρόκληση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία οι έφηβοι λαμβάνουν μεγάλες δόσεις αντι-σταμινικού χρησιμοποιώντας το ως παραισθησιογόνο.

«Αυτό πρέπει να σταματήσει», έγραψε η Janette Sissy Leasure, η μεγάλη θεία της Chloe δημοσιεύοντας μήνυμα- κραυγή αγωνίας που έχει πλέον διαγραφεί στο Facebook:

«Μην πεις ποτέ ότι αυτό δεν μπορεί να σου συμβεί. Προσπαθήστε να γνωρίζετε πάντα τι κάνουν ή παίρνουν τα παιδιά σας», αναφέρεται στην έκκληση προς τους γονείς την οποία αναδημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail , υπενθυμίζοντας ότι από την «πρόκληση Benadryl», τρεις έβηφοι από το Τέξας παραμένουν στο νοσοκομείο.

Η «πρόκληση Benadryl» είναι «θρέμμα» του TikTok. Έφηβοι ενθαρρύνονται να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα φάρμακα για να έχουν παραισθήσεις.

«Η δόση που μπορεί να προκαλέσει παραίσθηση είναι πολύ κοντά στη δόση που μπορεί να προκαλέσει θάνατο», δήλωσε ο Scott Schaeffer, διευθυντής του Κέντρου Δηλητηριάσεων της Οκλαχόμα προειδοποιώντας για κίνδυνο: Καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου, επιληπτικών κρίσεων, μη αναστρέψιμης εγκεφαλικής βλάβης, ακόμη και θάνατο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!