Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νέα ιστοσελίδα από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας
[Euro2day]: Νέα ιστοσελίδα από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας

[Euro2day]: Νέα ιστοσελίδα από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας

Θα εξακολουθεί να λειτουργεί και η υπάρχουσα ιστοσελίδα, μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς των δεδομένων από την παλιά στην νέα, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη και άμεση πληροφόρηση.

Στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Αθανάσιου Κυριαζή, η επίσημη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας της ΓΓΕΚ (https://gsri.gov.gr/ ).

Η δημιουργία νέας ιστοσελίδας για την ΓΓΕΚ αποτέλεσε μια επιτακτική ανάγκη, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Ο στόχος ήταν να επιτυγχάνεται προς τους ενδιαφερόμενους η διάχυση της πληροφορίας με πιο άμεσο, λειτουργικό, ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Σημειώνεται, πως θα εξακολουθεί να λειτουργεί και η υπάρχουσα ιστοσελίδα, μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς των δεδομένων από την παλιά στην νέα, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη και άμεση πληροφόρηση.

Από πλευράς Διοίκησης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» παρευρέθηκαν στην παρουσίαση ο Πρόεδρος, κ. Γ. Νούνεσης και ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Επικεφαλής του Γραφείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, κ. Β.Καρκαλέτσης, καθώς και η Ομάδα Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Εφαρμογών, με συντονιστή τον κ. Λ. Κουκιανάκη, που υλοποίησε το σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας.

Επιπροσθέτως, την παρουσίαση παρακολούθησαν και οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων της ΓΓΕΚ, η οποία έλαβε χώρα στη μικρή αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας δήλωσε τα εξής: «H κατασκευή νέας ιστοσελίδας για την Γενική Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας ήταν μια επιτακτική ανάγκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!