Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νέα Διοικούσα Επιτροπή για τον IAB Hellas
[Euro2day]: Νέα Διοικούσα Επιτροπή για τον IAB Hellas

[Euro2day]: Νέα Διοικούσα Επιτροπή για τον IAB Hellas

Τα μέλη του IAB Hellas ενέκριναν τον προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2020-31/12/2020 και την τροποποίηση του Καταστατικού του Οργανισμού για την ψηφιακή λειτουργία των οργάνων του.

Με αξιοσημείωτη προσέλευση ολοκληρώθηκε η 19η Γενική Συνέλευση του IAB Hellas, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στον κήπο του Civitel ATTIK στο Μαρούσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τις αρχαιρεσίες, οι εκπρόσωποι των μελών του IAB Hellas ανέδειξαν τα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Παράλληλα εγκρίθηκε η Έκθεση πεπραγμένων της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, όπως επίσης και ο απολογισμός της Οικονομικής Διαχείρισης και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτρoπής, για την περίοδο από 01/1/2019 έως και 31/12/2019. Επιπλέον, τα μέλη του IAB Hellas ενέκριναν τον προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2020-31/12/2020.

Τέλος, εγκρίθηκε τροποποίηση του Καταστατικού του Οργανισμού για την ψηφιακή λειτουργία των οργάνων του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των οργάνων του IAB Hellas η νέα 9μελής Διοικούσα Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Τίνα Φερεντίνου (DPG), Στάθης Βωβός (Elpedison), Δημήτρης Ηλιόπουλος (Δέσμη Εκδοτική), Μιχάλης Σαραντινός (Steficon), Σπύρος Παπαγεωργίου (Adweb), Ανδρέας Στάϊος (UM), Δημήτρης Μαύρος (MRB), Νικόλαος Λαβίδας (Upfield) και Κωνσταντίνος Δανιάς (Spot Thompson).

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Σμαρώ Κουρή (Prime Applications), Βιβή Καμάμη (Publicis) και Κωνσταντίνος Τζίλας (Next Web)

Για την Πειθαρχική Επιτροπή εξελέγησαν οι Νίκος Μητσόπουλος (Digital Wise), Νεφέλη Αγκυρίδου
(Star) και Χάρης Άνθης (LawNet).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!