Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η νέα ακτινογραφία της αγοράς on line τυχερών παιχνιδιών
[Euro2day]: Η νέα ακτινογραφία της αγοράς on line τυχερών παιχνιδιών

[Euro2day]: Η νέα ακτινογραφία της αγοράς on line τυχερών παιχνιδιών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το «ξεκαθάρισμα» της αγοράς των online τυχερών παιχνιδιών. Ποιοι είναι αυτοί που διεκδικούν άδεια, ποιοί έχουν πάρει, ποιοι θα πάρουν και πως θα διαμορφωθεί το νέο τοπίο από 1η Αυγούστου 2021.

Να βάλει τάξη στην άναρχη αγορά του ηλεκτρονικού τζόγου επιχειρεί η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων η οποία ξεκίνησε την αδειοδότηση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σήμερα χωρίς άδεια στην χώρα μας.

Στην Επιτροπή ήδη φάκελο αίτηση για χορήγηση άδειας έχουν καταθέσει 21 υποψήφιοι από τους οποίους άδειες έχουν πάρει πέντε ενώ συνολικά αναμένεται να δοθούν 15 ή 16 άδειες.

Στόχος είναι μέχρι το τέλος Ιουλίου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να έχουν ληφθεί κι οι απορριπτικές αποφάσεις για τις εταιρείες που δεν κατάφεραν να καταθέσουν ολοκληρωμένους φακέλους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μέχρι στιγμής η Επιτροπή έχει εισπράξει 15.500.000 ευρώ ενώ το συνολικό τίμημα από τις αδειοδοτήσεις θα φτάσει τα 21.750.000 ευρώ.

Το «προφίλ» των παικτών που διεκδικούν θέση στη ελληνική αγορά

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «παίκτες» που κατέθεσαν αίτηση είναι 21 ωστόσο πολλοί από αυτούς συνδέονται μεταξύ τους και κατά συνέπεια θα αδειοδοτηθούν οι πιο «ισχυροί» όπως προκύπτουν από τις συνέργειες που έχουν δημιουργηθεί.

Όσοι δεν πάρουν άδεια θα εισχωρήσουν στις εταιρείες που θα έχουν τελικά άδεια ή θα αναγκαστούν να κλείσουν στο τέλος Ιουλίου έχοντας ουσιαστικά διορία ενός μήνα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν τελικά δεν κλείσουν θα μπουν στην «μαύρη λίστα» της Επιτροπής με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!