Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μπάιντεν: Χθες καταψήφιζαν τώρα καυχώνται για το πακέτο 1,9 τρισ.
[Euro2day]: Μπάιντεν: Χθες καταψήφιζαν τώρα καυχώνται για το πακέτο 1,9 τρισ.

[Euro2day]: Μπάιντεν: Χθες καταψήφιζαν τώρα καυχώνται για το πακέτο 1,9 τρισ.

Παρά τις έριδες, ο Αμερικανός πρόεδρος επιδιώκει την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών για την επόμενη μεγάλη νομοθετική του πρωτοβουλία για τις υποδομές, αλλά ο Λευκός Οίκος και οι Ρεπουμπλικανοί νομοθέτες εξακολουθούν να μην συγκλίνουν σε θέματα κόστους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επέπληξε χθες τους Ρεπουμπλικανούς νομοθέτες που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου του για το πακέτο στήριξης των 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για την ανακούφιση από την πανδημία της COVID-19 και τώρα καυχώνται γι’αυτό στις πολιτικές τους περιφέρειες.

Σε ομιλία του σε εκδήλωση στο Οχάιο, ο Μπάιντεν προκάλεσε γέλια στο ακροατήριο, κρατώντας έναν κατάλογο με ονόματα Ρεπουμπλικανών νομοθετών που όπως είπε υπερηφανεύονται για τον νόμο, που φέρει την ονομασία Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης, μετά την υιοθέτησή του με την υποστήριξη μόνον των Δημοκρατικών.

“Ακόμη κι οι Ρεπουμπλικανοί φίλοι μου στο Κογκρέσο, κανένας τους δεν ψήφισε υπέρ του Σχεδίου Διάσωσης. Δεν πρόκειται να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν από αυτούς, αλλά έχω εδώ έναν κατάλογο για το πως πίσω στις περιφέρειές τους καυχώνται για το Σχέδιο Διάσωσης”, είπε ο Μπάιντεν και προκάλεσε γέλια στο ακροατήριο. “Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καμία ντροπή”, πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιδιώκει την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών για την επόμενη μεγάλη νομοθετική του πρωτοβουλία για τις υποδομές, αλλά ο Λευκός Οίκος και οι Ρεπουμπλικανοί νομοθέτες εξακολουθούν να μην συγκλίνουν σε θέματα κόστους κι άλλες λεπτομέρειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!